BREWSTER: FORHÅBENTLIG KAN JEG UDFYLDE STURRIDGES SKO ?>


  • FLERE STATISTIKKER


BREWSTER: FORHÅBENTLIG KAN JEG UDFYLDE STURRIDGES SKO


Den 19-årige angriber har fået en flyvende start på pre-season med tre scoringer og en enkelt assist over de første 90 minutter han har været på banen mod Tranmere og Bradford. Nu venter bedre modstandere i USA - og Brewster selv ser frem til mere førsteholdsfodbold. 

 

Jürgen Klopp har flere gange meldt ud at han mener at angriberen er klar til seniorfodbold og han har intet gjort for at tale angriberen ned eller beskytte ham mod presset - tværtimod.

 

Selv siger Brewster til klubbens officielle hjemmeside: "Han har nævnt det et par gange og nu vil jeg bare gerne tilbagebetale hans tillid. Det er fedt at han (Klopp) siger som han gør, men det er op til mig at bevise mig på banen. Det ser jeg frem til at gøre."

 

Brewster håber at kunne udnytte pladsen, der er efterladt i frontkæden af Daniel Sturridge, som har forladt klubben på en fri transfer denne sommer: "Selvfølgelig er det trist at Daniel (Sturridge) er væk, men det er en plads og en mulighed for mig og forhåbentlig kan jeg udnytte den og forsøge at udfylde hans store sko. Han er bestemt ikke en dårlig spiller! Jeg håber jeg kan skubbe på i denne sæson." 
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned