SANCHO: GIV BREWSTER TID - JEG VED HVOR GOD HAN ER ?>


  • FLERE STATISTIKKER


SANCHO: GIV BREWSTER TID - JEG VED HVOR GOD HAN ER


Dortmund & England-stjernen Jadon Sancho, der natten til lørdag linede op for Borussia Dortmund mod Brewster og Liverpool, er fuld af ros for sin tidligere U17-landsholdskammerat. Kantspilleren mener at Rhian Brewster har hvad der skal til for at få gennembruddet i Liverpool. 

 

Sancho sagde efter opgøret: "Jeg føler han kan gøre det (få gennembruddet). Jeg har spillet sammen med ham - jeg ved hvor god han er. Han er et mareridt for forsvarsspillerne. 

 

19-årige Sancho har selv haft lidt af en gennembrudssæson i tyske Dortmund i 2018/19, hvor han i 34 Bundesliga-kampe nettede hele 12 gange og assisterede yderligere 17 gange.

 

Han fortsætter og siger om Brewster: "Han er bare en fantastisk spiller. Jeg føler han er i den rette klub, han udvikler sig og han er stadig så ung. Det vigtigste er udviklingen. Giv ham tid og vær tålmodige, så vil I se (hvilken spiller han er). Jeg spillede en masse med ham med England og han scorede tonsvis af mål for os og jeg har assisteret ham. Det er en god ting for England at have en som ham." 

 
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned