KLOPP: VI HAR IKKE BEHOV FOR AT BRUGE MANGE PENGE ?>


  • FLERE STATISTIKKER


KLOPP: VI HAR IKKE BEHOV FOR AT BRUGE MANGE PENGE


Selvom det forventes, at både Alberto Moreno og Daniel Sturridge forlader Liverpool efter denne sæson, så mener Jürgen Klopp ikke, at det er nødvendigt at hive den store pengepung frem til sommer, efter klubben brugte i omegnen af £170m på Naby Keïta, Fabinho, Xherdan Shaqiri og Alisson sidste sommer.

Han mener nemlig, at det er bedre at arbejde med den samme gruppe spillere over en længere periode:

"Jeg vil ikke fortælle præcis hvad der kommer til at ske, men jeg tror ikke det er nødvendigt at hive den store pengepung frem for det her hold, i øjeblikket. Den bedste måde at gøre det på er, at bringe en gruppe spillere sammen, forsøge at udvikle dem sammen og lade dem blive sammen i et stykke tid".

Ifølge Klopp, så er et af de problemer Liverpool har haft de seneste gange de har udfordret for trofæer, at klubben ikke har kunne holde fast i deres bedste spillere, men det kommer ikke til at ske denne gang. Etablerede spillere som Firmino, Salah, Mané, Henderson, Gomez, Robertson og Alexander-Arnold har alle skrevet under på langvarige kontrakter i løbet af det seneste år, ligesom de nyere signings også alle har fået længervarende kontrakter.
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned