MANÉ OM MARBELLA LEJR, CL FORBEREDELSE OG GOLDEN BOOT ?>


  • FLERE STATISTIKKER


MANÉ OM MARBELLA LEJR, CL FORBEREDELSE OG GOLDEN BOOT


Det er indtil videre blevet til en CL-finale plads, 2. pladsen i PL, en Team Of The Year plads og et styks Golden Boot, for Sadio Mané i den her sæson. Nu står den på en seks dages træningslejr i Marbella sammen med resten af Liverpool som forberedelse til CL-finalen. 

I et interview med Liverpoolfc.com åbner han op om forskellige emner, inden sæsonens sidste gang.

MARBELLA:
"Jeg føler mig godt tilpas, alle føler sig godt tilpas. Vi havde et par dages fri, nu er vi tilbage, så lad os komme i gang med træningen. Vi er tilbage i Marbella, vi har været her et par gange og vi er glade for det." 

"Det er virkelig vigtigt fordi vi har spillet meget, så det var godt for os at få et par dage fri (inden Marbella). Vi er tilbage og ser frem til finalen."

Når Liverpool er færdige med træningslejren, så tager de til Madrid for at undgå turen hjem til England.

FINALEN:
"Vi har noget erfaring med det og vi ved hvordan det er fordi vi var i finalen sidste år, hvor vi var uheldige at vi ikke vandt den, selvom Real Madrid var meget gode. Vi føler os meget positive og det ville være en stor ting at vinde den. Tottenham og os selv er begge unge hold, men vi har meget erfaring og vi har spillet alle slags kampe. Det er spændende og vi vil vinde den - det ved alle. Vi er ikke her for at tænke to gang over det, vi er bare her for at vinde det."

GOLDEN BOOT:
"Jeg er meget glad for at vinde den. Jeg prøver altid at score så mange mål jeg kan for holdet; for mig, så er det det vigtigste (at hjælpe holdet) Vi har en smule uheldige, da vi ikke vandt ligaen, fordi det var vores mål, men i fodbold, der prøver vi igen og igen og igen. Det skete ikke den her gang, men vi har erfaring og nu er vi i CL-finalen, hvilket også var et mål, der er vigtigt for os. Ligaen er bag os, City var gode og de fortjente den. Vi testede dem og vi kan kun sige tillykke og nu kigger vi fremad til finalen."

"For at være ærlig, da jeg var yngre drømte jeg ikke om at vinde noget som Golden Boot - men hver dag, tænkte jeg på at vinde en liga og Champions League. Det var de største mål for mig med en klub. Jeg er glad for at vinde The Golden Boot og jeg ser frem til at score flere mål i den her sæson og i de kommende."

Mané scorede 22 mål i Premier League i denne sæson, samme antal mål, som holdkammeraten Mo Salah. 
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned