JOURNALIST: LIVERPOOL INTERESSERET I CHUKWUEZE & ADRIAN ?>


  • FLERE STATISTIKKER


JOURNALIST: LIVERPOOL INTERESSERET I CHUKWUEZE & ADRIAN


Ifølge den pålidelige Goal-journalist Neil Jones kommer Liverpool ikke til at opruste markant denne sommer. Hans udmelding stemmer dermed godt overens med flere andre betroede journalister knyttet tæt til klubben. Han siger dog, at flere kan forlade klubben denne sommer og sætter navn på dem.

 

Alberto Moreno og Daniel Sturridge er ude af kontrakt og får dem ikke forlænget. De er dermed færdige i klubben efter Champions League-finalen om 10 dage. 

 

Samtidig spekuleres der i, at både Simon Mignolet, Nathaniel Clyne, Marko Grujic, Ryan Kent, Sheyi Ojo og muligvis også Adam Lallana kan være fortid på Merseyside. Ingen af de spillere er vel store overraskelser på salgslisten - større er dog navne som Harry Wilson og Xherdan Shaqiri, som også begge kan være på vej ud, ifølge Jones. 

 

Liverpool har vist interesse i West Ham-keeper Adrian (32), som kan være et emne som reservekeeper i tilfælde af et salg af Simon Mignolet. 

 

The Reds ønsker som bekendt ikke at bruge store summer af penge på spillere der ikke kommer til at starte hver gang. Derfor er transfers for tidligere transfermål som Ben Chilwell og Ryan Sessegnon udelukket, trods Liverpools interesse i en backup til Andy Robertson. Førstnævnte skifter ikke væk for mindre end £40m. 

 

Øverst på ønskelisten er en alsidig offensivspiller, der kan aflaste fronttrioen og her meldte man sig ud af kampen om Julian Brandt sidste sommer, efter Mohamed Salahs fantastiske debutsæson. Priserne skræmmer igen Liverpool på navne som Nicolas Pepe, Inaki Williams & David Neres - i stedet har man kig på dagens fødselar, 20-årige Samuel Chukwueze fra spanske Villarreal. En spiller, der kan dække begge kanter og nettede 5 gange og assisterede 2 mål i 26 La Liga-kampe i debutsæsonen. 

 

Læs hele transferopdateringen fra Neil Jones her.
Kunne du lide denne artikel?
Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned