• NÆSTE KAMP
 • FLERE STATISTIKKER


BOSS NIGHT
m. Jamie Webster - 28. September

BOOM!

Den 28/9 bliver Redmen Family afsender på den første BOSS Night i Skandinavien nogensinde, når Jamie Webster og resten af crewet kommer forbi The Old Irish Pub på Frederiksberg (Smallegade 2B, 2000 Frederiksberg) og afholder et brag af en koncert!

Dørene åbner allerede klokken 11:00, hvor der vil være mulighed for at møde ind og få en god plads (det anbefales at komme i god tid, da der ikke er nummererede pladser), ligesom der vil blive solgt merchandise fra Redmen Family’s side inden kampstart mod Sheffield United kl. 13:30. TV3 Sport vil være tilstede dagen igennem og dække begivenhederne og vi får besøg fra vores tyske venner fra Redmen Family Germany, der møder talstærkt op og har været en afgørende faktor i at bringe BOSS Night til Danmark.

Arrangementet er for hele familien - børn som voksne - og der er både sidde- & ståpladser til koncerten og til eventet som helhed. Ønsker man at få en siddeplads anbefales det at man kommer tidligt.

Efter kampen ruller BOSS Night så det hele ud og der vil være opvarmning på scenen, før det går løs med Jamie Webster og kendte sange som “Allez, Allez, Allez”, “Si Señor” og mange flere. Køb din billet til det storslåede event nedenfor!

HUSK! Ved køb af medlemsbillet skal man fremvise sit elektroniske medlemskort i døren, dét er din billet.


BILLETTER/TICKETS • MEDLEMSBILLET/MEMBER TICKET
  100 DKK
  MAX. 1 PR. PERSON


  Med denne billet får du

  - 1 x Entré til BOSS Night CPH

  - 1 x Redmen Family armbånd

  - 75 kr. rabat på billet

  GERMAN TICKET
 • BILLET/ STANDARD TICKET
  175 DKK
  PR. PERSON


  Med denne billet får du

  - 1 x Entré til BOSS Night CPH  BLIV MEDLEM
If you are a non-Danish citizen and you experience any problem with purchasing your ticket you can contact this mail: kontakt@unlimitedworld.dk


SE YDERLIGERE FORDELE SOM MEDLEM LIGE HER


Alle artikelbilleder er brugt med tilladelse fra Getty Images

LFC Denmark Family IVS       CVR 36 97 79 06       Munkebjergvej 5, 2       5000 Odense C       info@lfcfamily.dk