KARAKTERER: BRIGHTON (U)


  • FLERE STATISTIKKER


KARAKTERER: BRIGHTON (U)

Skrevet af Jeppe Hee Rømer
Den 12. Jan. 2019

Bim, bam, bum. En 1-0-sejr i hus, og så er det videre til næste kamp. Det her er forskellen selvtillid, et godt forsvar og en egyptisk konge gør for dig. En dårlig indsats bliver til sejr. På trods af 71% boldbesiddelse var der ikke meget kreativitet eller godt spil, men for en spiller var det lige meget. Hold nu fast, hvor jeg elsker Salah!Karakterskala

UB
Ubedømt
1
Elendig

2
Dårlig

3
Utilstrækkelig
4
Bestået

5
Under middel

6
Middel
7
Over middel

8
God
9
Fremragende

10
Ekstraordinær


SE SPILLERSTATISTIK

STARTOPSTILLING:

6.5
Alisson Becker
Sæsongennemsnit: 7.3
Form (Seneste fem kampe): 8.9
MotM i denne sæson: 8

Manden med de flotteste øjne i Liverpool kunne ligeså godt have siddet på et krydstogtskib og røget cigarer og spist rejecocktails. Bliver ikke testet på noget tidspunkt i kampen. Gør det som sædvanligt glimrende med bolden, både når han har den i hænderne og langs jorden.
6.5
Trent Alexander-Arnold
Sæsongennemsnit: 6.9
Form (Seneste fem kampe): 8.1
MotM i denne sæson: 2

Truppens yngste blev småskadet i opvarmningen, og det kunne man tydeligt se den første halve time. Spillede sig dog gevaldigt op i anden halvleg.
6.5
Fabinho
Sæsongennemsnit: 7.2
Form (Seneste fem kampe): 7.7
MotM i denne sæson: 3

Fabinho, som er må være den eneste i Liverpools trup, der endnu ikke har fået ordnet sine tænder, er ikke midterforsvar, og det kunne man se i den første halve time. Ligesom Trent spillede hans sig dog op i løbet af kampen, og et clean sheet kan man ikke argumentere imod.
7
Virgil Van Dijk
Sæsongennemsnit: 7.8
Form (Seneste fem kampe): 8.5
MotM i denne sæson: 3

Han holder som altid niveau. Styrer forsvaret og er en stor grund til, at vi holder nullet. Nogle vil måske give manden med det mest fedtede hår Man of the Match, men helt ærligt, så forventer jeg et clean sheet mod et yderst tandløst Brighton-hold.
7
Andrew Robertson
Sæsongennemsnit: 7.4
Form (Seneste fem kampe): 7.9
MotM i denne sæson: 5

Den skotske blegfis løber som sædvanligt solen sort. Er en stor trussel på venstrekanten, hvor han igen og igen kommer i overlaps. Gode indlæg og endnu bedre energi.
6
Jordan Henderson
Sæsongennemsnit: 7.0
Form (Seneste fem kampe): 7.8
MotM i denne sæson: 4

Kaptajnen starter som resten af holdet kampen med både lavt tempo og niveau. Han formår at hive sig op i anden halvleg, men ikke nok til at han for alvor spiller godt. For mange langsomme berøringer og meningsløse afleveringer.
6.5
Georginio Wijnaldum
Sæsongennemsnit: 7.0
Form (Seneste fem kampe): 6.9
MotM i denne sæson: 3

Røvskærmeren starter præcis ligeså dårligt som kaptajnen, men får spillet sig en my mere op. Får flere gange vendt flot med bolden, og det er med til at skabe overtal på midten. Uden føringsmålet er jeg dog bange for, at han ikke havde vendt kampen, for hans force er godt nok ikke at kreere noget.
6
Xherdan Shaqiri
Sæsongennemsnit: 7.0
Form (Seneste fem kampe): 6.6
MotM i denne sæson: 2

Den lille body builder prøver en masse og arbejder stenhårdt, men nogen virkelig succes blev det aldrig. Han skal passe på med ikke kun at kunne præstere som indskifter.
6.5
Sadio Mané
Sæsongennemsnit: 7.3
Form (Seneste fem kampe): 8.5
MotM i denne sæson: 6

Manden med den hvide stribe prøver ligeså meget som Shaqiri, men der er en smule mere pondus i alt, han laver. Selvom beslutningerne og timiningen stadig ikke er i top, er det tydeligt for enhver, at Mané er lig kvalitet. Dog må den kvalitet gerne udmønte sig i mere end halve chancer og dårlige beslutninger.
7
Roberto Firmino
Sæsongennemsnit: 6.9
Form (Seneste fem kampe): 6.9
MotM i denne sæson: 2

Spilleren med det flotteste smil i verden begynder virkelig at have spillet sig varm på den offensive midtbane. Den kreatør vi købte i Hoffenheim er ved at vende tilbage, til gengæld er målscoreren gledet lidt i baggrunden.
7.5
Mohamed Salah - MAN OF THE MATCH
Sæsongennemsnit: 7.1
Form (Seneste fem kampe): 7.4
MotM i denne sæson: 8

Han gør det igen. I en kamp, hvor ingen rammer topniveau, og Brighton kun har en ting i hovedet (0-0), er det utroligt vigtigt at have en egyptisk krøltop på sit hold. Skaber straffesparket på egen hånd og hamrer den ind. Uden ham vinder vi aldrig kampen, ligaen eller noget andet.
SUBS:

6.5
James Milner
Sæsongennemsnit: 6.7
Form (Seneste fem kampe): 7.5
MotM i denne sæson: 2

Ribena-elskeren kommer ind og arbejder stenhård på trods af, at han havde varmet op siden første minut. Det kunne man ikke se.
UB
Naby Keita
Sæsongennemsnit: 6.8
Form (Seneste fem kampe): 7.8
MotM i denne sæson: 3

Svært at gøre en forskel på fem minutter. Dog ikke imponeret over hans beslutninger.
UB
Divock Origi
Sæsongennemsnit: 6.8
Form (Seneste fem kampe): 7.9
MotM i denne sæson: 0

Uret nåede ikke 90+6, så Origi scorede ikke.


7
Jürgen Klopp
Sæsongennemsnit: 7.7

Stiller efter omstændighederne med det rigtige hold. Han kunne have roteret mere, men nu er der syv dage til næste kamp og så elleve efter den. Så fuck det, lad os bare køre på. Desuden havde vi vist alle brug for en sejr.

Seneste nyhederBliv medlem - FRA KUN 25,- pr. måned