BLIV MEDLEM I DAG - SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET
 
BLIV MEDLEM I DAG
SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED

 
PREMIER LEAGUE INDFØRER SEMI-AUTOMATIS...

Luis Diaz
 
Foto: Getty Images ©

KARAKTERER

Brighton


Liverpool havde søndag eftermiddag mulighed for at tage endnu et vigtigt step imod Premier League titlen. Med en sejr kunne man spille sig 3 point foran i tabellen, med muligheden for at Klopp og co. Senere på dagen kunne sætte sig på sofaen og se de to titelkonkurrenter spænde ben for hinanden. Kampen blev nok ikke en af dem der bliver afspillet først på sæson DVD’en, men det blev til endnu en pligtsejr og 3 forholdsvis sikre point på kontoen, på trods af Brightons chokstart.

Spillerstatistik


6

Caoimhin Kelleher

Fansenes gns. karakter: 7
Sæsongennemsnit: 7
Form (Seneste 5 kampe): 6
Man of the Match: 4


Kelleher har vel nærmest ikke noget at se til på dagen. Han fisker bolden ud af mål efter 2 minutters spil, hvor han ikke kan gøre det store, derudover var der kun en pligtredning i minut 81. Ellers viser han som altid fine evner som spilfordeler, når der skal spiller op nedefra.

7

Conor Bradley

Fansenes gns. karakter: 7.9
Sæsongennemsnit: 6.9
Form (Seneste 5 kampe): 6.4
Man of the Match: 3


En pose blandede bolsjer. Offensivt var han med i rigtig meget fra sin brede back-position, og kunne med lidt mere skarphed også have noteret sig for i hvert fald en assist. Defensivt har han problemer overfor Adingra, især i den første halve time kom han til kort. Bradley får bedre styr på det i løbet af kampen, men han er en af flere der ikke formår at tage de rigtige beslutninger i de nervepirrende sidste ti minutter af kampen.

7

Jarell Quansah

Fansenes gns. karakter: 7.5
Sæsongennemsnit: 6.7
Form (Seneste 5 kampe): 6
Man of the Match: 2


Flot kamp af Quansah, som dog også var meget udfordret i løbet af den første halve time, hvor han skulle hjælpe Bradley med at dække af for en yderst velspillende Simon Adingra. På trods af småfejl, viser Quansah også rigtig gode evner med kuglen, hvor han er sikker i både det korte og det lange spil. Jeg synes, der kommer mere og mere kvalitet på knægten, og han viser hermed at han kan være mere end bare en stabil gardering.

6.5

Virgil van Dijk

Fansenes gns. karakter: 7.4
Sæsongennemsnit: 7.2
Form (Seneste 5 kampe): 6.1
Man of the Match: 10


Ikke den bedste kamp jeg har set fra vores kaptajn, som til tider virkede lettere ukoncentreret. Ellers løser han sine opgaver fint, man kan måske diskutere om han kan få en bedre clearing på ved Brightons 1-0 mål. Derudover var det sjovt at bemærke at Van Dijk i flere tilfælde gik forrest i Liverpools første pres efter at have mistet bolden.

7

Joe Gomez

Fansenes gns. karakter: 6.7
Sæsongennemsnit: 6.5
Form (Seneste 5 kampe): 5
Man of the Match: 1


Den nyligt genudtagede engelske landsholdsspiller fik lov at starte som venstreback på dagen, og gjorde det stabilt. Defensivt vinder han det meste uden at blive udfordret for alvor, og gør det fint i rollen som den indadvendte spilfordeler.

7

Wataru Endo

Fansenes gns. karakter: 7.3
Sæsongennemsnit: 6.4
Form (Seneste 5 kampe): 5.8
Man of the Match: 0


Endo har også en kamp på det jævne. Jeg mindes ikke særligt mange fejl, men han har heller ikke vildt mange aktioner hvor jeg for alvor bliver imponeret. Endo søger spillet rigtig meget uden dog at kunne finde de mere fremadrettede idéer.

7.5

MOTM: Alexis Mac Allister

Fansenes gns. karakter: 8.5
Sæsongennemsnit: 6.8
Form (Seneste 5 kampe): 7.2
Man of the Match: 7


Alexis MacAlister er vores vigtigste spiller på midtbanen lige for tiden, og det er tydeligt at se hvor meget af spillet der går igennem ham, og hvor meget initiativ han tager i forhold til at få skabt noget. Derudover løber han solen sort, og har generelt en tilstedeværelse på banen, der løfter holdets niveau. Han noterer sig udover en dominerende præstation også for en flot assist på Salahs mål.

6.5

Dominik Szoboszlai

Fansenes gns. karakter: 7.6
Sæsongennemsnit: 6.6
Form (Seneste 5 kampe): 5
Man of the Match: 8


Jeg var ikke særligt imponeret af den første times spil fra Szobolszlai, hvor jeg selv sad og efterspurgte at få Harvey Elliott på banen. Derfra begyndte der at komme noget initiativ i spillet, nogle drev og et par afslutninger. Jeg forventer dog stadig meget mere af en mand, der lignede verdens bedste midtbanespiller i starten af sæsonen.

7

Mohamed Salah

Fansenes gns. karakter: 6.8
Sæsongennemsnit: 6.8
Form (Seneste 5 kampe): 5.1
Man of the Match: 3


Det blev lidt svært for mig at vurdere Salahs kamp. Han er først og fremmest involveret i nærmest alt, i en højreside hvor han i samarbejde med Bradley var et mareridt at stå overfor. Han får som så ofte før scoret, men man kan bagefter også kigge kritisk på de mange forkerte beslutninger, han tager før afslutning eller før den sidste aflevering. Udover målet var han også manden, der fik headet bolden ind i feltet til Luis Diaz’s flotte 1-0 scoring.

6.5

Darwin Nuñez

Fansenes gns. karakter: 6.5
Sæsongennemsnit: 6.6
Form (Seneste 5 kampe): 4.9
Man of the Match: 0


Måske en af hans mest usynlige kampe indtil videre. Han bliver ikke rigtigt sat op på dagen, og han virkede generelt relativt anonym. Han presser dog som sædvanligt en vis legemsdel ud af bukserne, indtil han bliver skiftet ud med 10 minutter igen.

7

Luis Diaz

Fansenes gns. karakter: 8.4
Sæsongennemsnit: 6.7
Form (Seneste 5 kampe): 7.3
Man of the Match: 1


Diaz begynder lige så stille at få bygget noget der minder om kontinuerligt slutprodukt på, det er på ingen måde en nem afslutning han får sparket i kassen midt i første halvleg til en vigtig udligning. Luis Diaz er udover målet relativt usynlig, dette er nok forbundet med at vi søger vores højreside med Conor Bradley og Mohammed Salah så meget. Luis Diaz kunne også have kaldt sig for dobbelt målscorer i denne kamp, hvis han havde brugt en skostørrelse mindre.

7.5

Harvey Elliott

Fansenes gns. karakter: 6.4
Sæsongennemsnit: 6.9
Form (Seneste 5 kampe): 6.1
Man of the Match: 3


Harvey Elliott gør endnu engang en formidabel entre, hvor hans første aktion var at komme først på et hjørnespark med hovedet (ja, den er god nok). Han kommer endnu engang ind med hans sædvanlige, energi, kreativitet og evige fremadrettethed i sit spil, og formår trods sine kun 10 minutter på banen at gøre en forskel. Jeg er generelt bare vild med den unge mand!

UB

Cody Gakpo

Fansenes gns. karakter: 5.4
Sæsongennemsnit: 6.2
Form (Seneste 5 kampe): 5.4
Man of the Match: 3UB

Ryan Gravenberch

Fansenes gns. karakter: 5.6
Sæsongennemsnit: 6.1
Form (Seneste 5 kampe): 6.1
Man of the Match: 27

Jürgen Klopp

Sæsongennemsnit: 7.4
Form (Seneste 5 kampe): 5.9


Jeg var kun for alvor overrasket over at se Jarell Quansah i startopstillingen fremfor Konaté, men udover det gav alle pladser fin mening. Jeg er imponeret over hvor lidt det tidlige føringsmål til Brighton påvirkede både Klopp og holdet. Der virker til at være en generel ro, og en selvsikkerhed om at vi nok skal komme tilbage hver gang vi indkasserer først. Dog kunne jeg godt have set Harvey Elliott få mere end de sidste 10 minutter på banen, med det momentum han har for tiden.KUNNE DU LIDE
INDHOLDET?
BLIV MEDLEM
SÅ KAN VI LAVE
MERE I FREMTIDEN!

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED
Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log indSome text some message..