BLIV MEDLEM I DAG
SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED

 
FIRMINOS AGENT: GODE SAMTALER MED LFC
CARLSBERG LEGEND EVENTS 2023
Kan købes nu
 

Thiago, Gakpo og Gomez foran the Kop.
 
Foto: Getty Images ©

KARAKTERER

CHELSEA


0-0 hjemme mod Chelsea, og de fleste Liverpool-fans finder formen skuffende. Der er dog positive ting at hive fat i. Endnu et clean sheet, som forhåbentligt vidner om, at vi har fået stoppet blødningen i det defensive, en nogenlunde midtbane-konstellation og et par nøglespillere der er tilbage fra skader.

Spillerstatistik


8

MOTM: Alisson Becker

Sæsongennemsnit: 6.7
Form (Seneste 5 kampe): 5.4
Man of the Match: 5


Især Alisson vil være glad for at holde buret rent. Han har ikke holdt buret rent i ligaen siden oktober, og det kan selvfølgelig ikke tilfredsstille verdens bedste mandebjerg. Alisson var også selv i en nøglerolle for at holde nullet, god indsats.

6.5

James Milner

Sæsongennemsnit: 5.7
Form (Seneste 5 kampe): 6.1
Man of the Match: 0


Det gik okay, men Milners indsats var uafstemt. Det fungerede ikke med indlæggende, han var ikke på bølgelængde med Salah på højresiden, men var egentlig ganske okay med i defensiven indtil Mudryk kom på banen. I mangel på Van Dijk som støttepædagog måtte alle kigge på James Milner efter svar, når Chelsea pressede os i bund, og den del løftede han godt. Der manglede en leder, og derfor tror jeg, at man valgte Milner frem for en TAA, der faktisk var ”kampklar”.

7.5

Ibrahima Konaté

Sæsongennemsnit: 6.5
Form (Seneste 5 kampe): 6.9
Man of the Match: 3


Der var lukket ned bag ham, og der kom heller ikke meget forbi ham på siderne. God solid indsats, men slet ikke samme nerve og kvalitet som mod Wolves. Men han er godt nok stærk, og han fightede sig igennem kampen.

7.5

Joe Gomez

Sæsongennemsnit: 5.6
Form (Seneste 5 kampe): 5.7
Man of the Match: 1


Jeg skal være ærlig, jeg var lidt nervøs, da jeg så Gomez i startopstillingen, men han løste sine opgaver fint, så det var kun delvist begrundet. Egentlig ender det jo meget godt for hele kæden, men der var altså slinger i valsen af flere omgange, men de fighter sig igennem situationen og klare kampen fint. God indsats fra hele midterforsvaret. Vilje, gejst og styrke.

7

Andy Robertson

Sæsongennemsnit: 5.8
Form (Seneste 5 kampe): 4.7
Man of the Match: 1


Hmm. Skal man irriterer sig over mangel på kvalitet på den sidste del af banen, eller beundre løbende op ad flanken i første halvleg? Skal man være stiktosset over en håndfuld tabte dueller mod Ziyech i første halvleg, eller skal man glæde sig over en vigtig blokering mod Chukwuemeka, og hvor meget han tilbød sig, og generelt var løsningen på at få spillet i gang bagfra i 2. halvleg? Jeg tror, at nogle vil se Robbo som en af de bedste Liverpool-spillere i denne kamp, og andre har hevet store totter hår ud pga. manglende kvalitet i hele 1. halvleg. Jeg holder den på 7.

7.5

Stefan Bajcetic

Sæsongennemsnit: 6.5
Form (Seneste 5 kampe): 6.6
Man of the Match: 1


Endnu en god kamp for Bajcetic. Der er noget Gini Wijnaldumsk over hans even til at dreje sig hurtigt ud af modstanderens pres på midtbanen, og da Thiago har samme evne, og de virker rimelig afstemtr, så har vi lige pludselig en midtbane med værktøjer, i hvert fald når vi selv har bolden.

8

Thiago Alcantara

Sæsongennemsnit: 6.3
Form (Seneste 5 kampe): 6.4
Man of the Match: 1


Jeg er meget positivt stemt over samarbejdet mellem Bajcetic og Thiago. Der var en smule nerver på hos mig, da Thiago har fundet formen og derfor spiller med større risiko, da han tror meget på egne evner pt. men så længe det ender godt, så har jeg vel ikke noget at brokke mig over.

7

Naby Keïta

Sæsongennemsnit: 5.8
Form (Seneste 5 kampe): 5.9
Man of the Match: 0


Fortjent genvalg til Naby, og der var fint løb, masser af hårdt arbejde og et par fejl her og der. Jeg tror ikke, at Keita føler at denne type kamp er hans yndlings. Han er generelt bedre i kampe, hvor vi har bolden mere og med flere huller på midtbanen, men alt i alt en meget fin dag for Naby.

5.5

Mohamed Salah

Sæsongennemsnit: 5.9
Form (Seneste 5 kampe): 5
Man of the Match: 3


Han er bare ikke god for tiden. Men jeg synes faktisk, at han forsøgte at skabe noget. Han kan bare ikke huske, hvordan man gør.

6

Harvey Elliott

Sæsongennemsnit: 6
Form (Seneste 5 kampe): 5.9
Man of the Match: 3


Endnu et fortjent genvalg, men ulig Naby så var det ikke lige så godt for Elliot i denne kamp. Et godt indlæg er alt, der er værd at skrive hjem om. Han er bedst på midten, men måtte indtage rollen som wing det meste af kampen.

5.5

Cody Gakpo

Sæsongennemsnit: 5
Form (Seneste 5 kampe): 5
Man of the Match: 0


Der skal han ikke placeres igen.

7

Darwin Nuñez

Sæsongennemsnit: 6.4
Form (Seneste 5 kampe): 5.8
Man of the Match: 2


Jeg havde gerne set Nunez i front og Salah og Gakpo på hver deres wing i det meste af kampen, for Nunez kom ind med masser af energi og kaos, dog fortsat totalt uden slutprodukt. Altså, hvem viser ansvar og lærer ham noget finesse?

6

Trent Alexander-Arnold

Sæsongennemsnit: 5.4
Form (Seneste 5 kampe): 5.8
Man of the Match: 3


Det var nødvendigt at få en anden end Milner ind overfor Mudryk, og måske også en anden end TAA, der også havde det ret svært. Men det var det rigtige valg, og forhåbentlig er han ved at være helt frisk igen. Vi har brug for bredden.

5.5

Jordan Henderson

Sæsongennemsnit: 5.6
Form (Seneste 5 kampe): 4.7
Man of the Match: 0


Der var lige et øjeblik, hvor man drømte sig tilbage til de gode gamle indlæg fra et dybdeløb på fløjen, men finessen udeblev, og midtbanekonstellationen med Hendo-Fabinho burde gøre det samme.

5

Curtis Jones

Sæsongennemsnit: 5.3
Form (Seneste 5 kampe): 5.6
Man of the Match: 0


Er der noget mere irriterende end en overtændt og underpræsterende Curtis Jones, når vi prøver at vinde en fodboldkamp?

5

Fabinho

Sæsongennemsnit: 5
Form (Seneste 5 kampe): 3.8
Man of the Match: 0


Han er simpelthen lige ved at sælge hele kampen til sidst. Sæt ham i et coaching-forløb og giv ham 2 ugers ferie, han skal have et scenskifte, og komme tilbage til en frisk start. Det går bare ikke.

7

Jürgen Klopp

Sæsongennemsnit: 6
Form (Seneste 5 kampe): 6


Vigtigt med genvalg til gode præstationer, vigtigt at han ikke bare starter med dem, der har mest coaching-staff-merit og der er altså blevet lukket mere af i defensiven. Det er nogle hårde uger og måneder, men jeg ser først og fremmest Jürgen Klopp som manden til at hive os ud af krisen igen. Det var ikke smart at sætte Gakpo på toppen, Elliot er bedst på midten, bænken kan pt ikke vinde en astlåst fodboldkamp i superligaen. Men udover det, så synes jeg faktisk, at Klopp vælger rigtigt, da han prioriterer en leder over fart i defensiven, en midtbane med gennemsnitshøjde på 1.20 trods vores ringe opdækning på dødbolde, og der er ikke et bedre valg i truppen end Salah på højrefløjen, når modstanderen hedder Chelsea FC.

7.5

Anfield

Sæsongennemsnit: 6
Form (Seneste 5 kampe): 6

KUNNE DU LIDE
INDHOLDET?
BLIV MEDLEM
SÅ KAN VI LAVE
MERE I FREMTIDEN!

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED
Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log indSome text some message..