BLIV MEDLEM I DAG - SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET
 
BLIV MEDLEM I DAG
SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED

 
HER ER VINDEREN AF MÅNEDENS TRØJELODTR...

Harvey Elliott bliver tacklet mod Toulouse i Europa League
 
Foto: Getty Images ©

KARAKTERER

TOULOUSE (U)


95 minutter af vores liv, vi aldrig får tilbage, ledte frem til et moment, hvor Liverpool var en sløj VAR-dom fra at sikre sig det point, der reelt ville have afgjort Gruppe E. Det lykkedes ikke, og så er det svært for alvor at tage noget positivt med fra en meget lidt magisk European Night.

Spillerstatistik


4

Caoimhin Kelleher

Fansenes gns. karakter: 3.7
Sæsongennemsnit: 5.8
Form (Seneste 5 kampe): 5.8
Man of the Match: 0


Spillet med fødderne er godt, men det var endnu en kamp, hvor han ingen forskel gjorde med hænderne. Kan gøre mere på det tredje mål, ellers begår han ikke egentlige fejl. Men gode målmænd leverer også redninger, man ikke forventer. Det har Kelleher ikke for alvor formået i sine fem kampe i denne sæson, hvor han har skulle pille bolden ud af nettet syv gange.

5

MOTM: Joe Gomez

Fansenes gns. karakter: 4.3
Sæsongennemsnit: 6.4
Form (Seneste 5 kampe): 6.1
Man of the Match: 1


Lad os få det af vejen med det samme: Opdækningen ved tredje mål er håbløs. Ellers var det en solid defensiv præstation af Gomez, der synes i fornuftig form. Tæt på at få brudt sin målforbandelse med en afslutning på overlæggeren. Får vel en slags assist på selvmålet. Man kan diskutere fornuften i at lade ham spille Trent-rollen, men han tog ansvar i den. Blandt andet med første halvlegs bedste bold i dybden til Doak, da midtbanekammersjukkerne var mest interesserede i at flytte bolden fra side til side i fodgængertempo.

4

Joël Matip

Fansenes gns. karakter: 3.7
Sæsongennemsnit: 6.7
Form (Seneste 5 kampe): 6.9
Man of the Match: 1


Det første kvarter af anden halvleg er noget af det ringeste, jeg har set ham spille. Når Liverpool går på banen efter en skuffende første halvleg og en Klopp-røffel i pausen, er det ikke der, man som rutineret kulturbærer skal falde igennem.

5

Jarell Quansah

Fansenes gns. karakter: 4.8
Sæsongennemsnit: 6.6
Form (Seneste 5 kampe): 6.3
Man of the Match: 1


Endnu en fornuftig indsats til samlingen for sæsonens overraskende gennembrud. Er i begivenhedernes centrum ved alle tre mål, og med mere rutine får han placeret sig den meter bedre, der gør, at han også får stoppet (mindst) et af dem. Får frataget et gyldent moment af en mærkværdig VAR-dom.

3

Kostas Tsimikas

Fansenes gns. karakter: 2.6
Sæsongennemsnit: 5.7
Form (Seneste 5 kampe): 5.6
Man of the Match: 0


Sætter Toulouse i gang med et håbløst boldtab, og jeg vil nok aldrig lære at forstå, at han skal tage så meget ansvar i opspillet i centerback-venstreback-hydridrollen. Efter tre sæsoner som backup uden noget håb for at kunne blive fast starter synes den ellers sympatiske Greek Scouse at være helt og aldeles stagneret som fodboldspiller.

3

Wataru Endo

Fansenes gns. karakter: 3
Sæsongennemsnit: 5.7
Form (Seneste 5 kampe): 5.2
Man of the Match: 0


I weekenden er der lagt op til den helt store chance for Endo for at bide sig fast som hårdt tiltrængt 6’er i Mac Allisters karantænefravær. Han kunne næppe have fået en ringere generalprøve. Burde have fået tre gule kort – det første efter bare fem minutter. Vandt ingen tacklinger, og de temposættende pasninger fremad i banen, som han gav så fine prøver på i det omvendte opgør, var helt fraværende. Planen var næppe, at han skulle spille fuld tid – men næppe heller at han skulle tages ud i pausen. Klopp havde ganske enkelt set nok.

5

Harvey Elliott

Fansenes gns. karakter: 5
Sæsongennemsnit: 6.5
Form (Seneste 5 kampe): 6.6
Man of the Match: 0


Bedste mand på midtbanen på en dag, hvor konkurrencen til den pris var overkommelig. Arbejder hårdt, forsøger at få ting til at ske og har både flest afslutninger og vellykkede driblinger. Jeg glemmer altid, at han kun er 20 år, men jeg tillader mig alligevel at efterlyse mere slutprodukt i en fart.

4

Alexis Mac Allister

Fansenes gns. karakter: 4.1
Sæsongennemsnit: 5.8
Form (Seneste 5 kampe): 5.3
Man of the Match: 0


Fik en chance for at vise sig frem på sin foretrukne 8’er-position, men fik ikke sat det tempo i spillet, Liverpool havde brug for. Blev tvunget tilbage på 6’eren af Endos tidlige udskiftning uden den store succes. Vandt to ud af 11 dueller. Det er næppe Mac Allisters assist, Jotas mål vil blive husket for.

5

Ben Doak

Fansenes gns. karakter: 4.1
Sæsongennemsnit: 5.5
Man of the Match: 0


Det mindede meget om, hvad vi så fra den bare 17-årige fløjspiller mod LASK. Han vil virkelig, VIRKELIG gerne. Truer konstant i dybden med sin fart, dribler ved enhver given lejlighed (også når det ikke er den rigtige beslutning) og får sendt en kvalificeret afslutning mod mål. Og så går gassen af ballonen. En udskiftning i pausen var dog måske til den hårde side.

4

Cody Gakpo

Fansenes gns. karakter: 3.4
Sæsongennemsnit: 6.2
Form (Seneste 5 kampe): 5.7
Man of the Match: 1


Hollænderen bøvler med at finde rytme og skarphed efter sin skade, og netop hurtighed i tanke og handling er essentiel for hans måde at fortolke 9’er-positionen på. Får vendt bolden mellem kæderne et par gange, men så løber tingene ud i sandet. Hans ellers glimrende presspil var stærkt savnet.

5

Luis Diaz

Fansenes gns. karakter: 4.7
Sæsongennemsnit: 6.6
Form (Seneste 5 kampe): 6.1
Man of the Match: 0


Jeg har egentlig mest lyst til at dvæle ved den fantastiske nyhed, Diaz og vi andre fik som optakt til kampen, nemlig at hans far endelig er blevet frigivet. Det er svært at sætte sig ind i, hvor voldsomt et pres, han og resten af familien har været under de seneste uger. Colombianeren lignede da også en, der havde noget damp at lukke ud og spillede som en af få Liverpool-spillere med ild i øjnene. Når støvet har lagt sig, får han utvivlsomt mere ud af anstrengelserne.

5

Mohamed Salah

Fansenes gns. karakter: 4.1
Sæsongennemsnit: 6.9
Form (Seneste 5 kampe): 6.3
Man of the Match: 2


Udskiftningen af Doak i pausen var nok til den hårde side, men det gav mening at få Liverpools talisman på banen tids nok til at kunne gøre en reel forskel. Topscoreren fik da også sendt et par afslutninger mod mål, men noget nævneværdigt aftryk blev det ikke til.

5

Dominik Szoboszlai

Fansenes gns. karakter: 4.1
Sæsongennemsnit: 7
Form (Seneste 5 kampe): 5.7
Man of the Match: 3


En god start på anden halvleg med Szobozslai som dirigent på midtbanen var præcis den medicin, der skulle til for at vende opgøret. Desværre stod der Toulouse på det meste i minutterne efter pausen, og så kunne det tilsyneladende også være lige meget.

4

Trent Alexander-Arnold

Fansenes gns. karakter: 4.4
Sæsongennemsnit: 6.3
Form (Seneste 5 kampe): 6.1
Man of the Match: 0


Heller ikke Trent formåede at gøre nogen nævneværdig forskel efter at blive sendt på banen til anden halvlegs start. Og han må tage en del af ansvaret for det tredje mål på sin kappe. Lad os sige det, som det er: De tre store kanoner virkede noget mindre ’bothered’ om kampens udfald end det franske hold og deres hjemmepublikum.

5

Darwin Nuñez

Sæsongennemsnit: 6.8
Form (Seneste 5 kampe): 6.4
Man of the Match: 0


Fik 18 minutter på banen uden at komme frem til det store.

8

Diogo Jota

Fansenes gns. karakter: 5.4
Sæsongennemsnit: 6.2
Form (Seneste 5 kampe): 7.2
Man of the Match: 0


Can he play you every week? Gentog sit fantastiske slalommål fra det omvendte opgør. Og er vel den eneste Liverpool-spiller, der gik ombord i flyveren mod Nordvestengland med noget brugbart i bagagen. Var han kommet ind tidligere, var han en klar Man of the Match.

5

Jürgen Klopp

Sæsongennemsnit: 7
Form (Seneste 5 kampe): 6.6


Med en uafgjort var al spænding om udfaldet af Gruppe E reelt lukket, og Klopp vil være forbandet over, at det minimumsmål ikke blev nået. Og hvor meget er hans ansvar? De ni udskiftninger i startopstillingen er jeg ikke videre kritisk over for. Han reagerer tidligt, men heller ikke indstillingen hos indskifterne kunne matche den hos et fransk hold og hjemmepublikum, der lugtede et historisk resultat. Det er naturligvis altid (delvist) managerens ansvar. Med sejre over Brentford og LASK er denne kamp hurtigt i glemmebogen. Lykkes det ikke, vil vi kigge tilbage på en rædselsfuld aften i Toulouse som en forspildt mulighed for at få genoprette momentum efter chokresultatet mod Luton.KUNNE DU LIDE
INDHOLDET?
BLIV MEDLEM
SÅ KAN VI LAVE
MERE I FREMTIDEN!

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED
Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log indSome text some message..