BLIV MEDLEM I DAG - SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET
 
BLIV MEDLEM I DAG
SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET

SPAR PÅ LIVERPOOL FODBOLDSKOLE

 

Andy Robertson jubler efter sin scoring mod Wolverhampton
 
Foto: Getty Images ©

KARAKTERER

WOLVERHAMPTON (U)


Jeg har googlet og googlet, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af, hvad sæsonrekorden i Premier League er for antal point vundet fra taberposition. Næsten ligegyldigt hvad rekorden lyder på, er jeg villig til at lægge hovedet på blokken og sige, at den skifter hænder til maj.

Spillerstatistik


6

Alisson Becker

Sæsongennemsnit: 6.9
Form (Seneste 5 kampe): 6.8
Man of the Match: 3


Jeg hører til dem, der mener, han kan gøre mere ved Wolves’ føringsmål - om end andre begår væsentligt større fejl end ham. Derfra er der ikke så mange fingre at sætte på hans indsats. En af de bedre med bolden i fødderne i første halvleg og stort set arbejdsløs efter pausen.

5

Joe Gomez

Sæsongennemsnit: 6.4
Form (Seneste 5 kampe): 5.9
Man of the Match: 1


Det bliver ikke meget mere klassisk Gomez end at følge en fantastisk præstation mod Aston Villa op med en af markant dårligere karakter. Stabilitet bliver aldrig hans største force. Blev alt for let og alt for ofte tørret af Neto. Lagde faktisk et par fornuftige indlæg, da han endelig fik lov bare at spille back, hvilken kun gør det endnu mere frustrerende, at han skulle bruge første så lang tid af kampen i Trents hybridrolle.

5

Joël Matip

Sæsongennemsnit: 6.6
Form (Seneste 5 kampe): 6.6
Man of the Match: 1


Svagt forsvarsspil ved Wolves’ scoring. En af de hovedansvarlige for det komplette fravær af tempo og ideer i Liverpools afspil fra bagkæden i første halvleg. En af rigtig mange spillere, der blev markant bedre efter pausen.

7

Jarell Quansah

Sæsongennemsnit: 6.7
Form (Seneste 5 kampe): 7.6
Man of the Match: 2


Yderst lovende! Quansah har aldrig slået mig som det største talent på akademiet. Han har først og fremmest altid været solid, og det var han også her. Den med mest ide og kvalitet i afleveringsspillet fra bageste geled.

8

Andy Robertson

Sæsongennemsnit: 6.3
Form (Seneste 5 kampe): 7.2
Man of the Match: 1


Der er ikke mange ting i denne verden, der gør mig gladere end en Robertson-scoring. Og dagens Liverpool-anfører tog generelt ansvar, da der var allermest brug for det. Sløje hjørnespark og en håbløs markering på hjemmeholdets scoring trækker ned.

4

Alexis Mac Allister

Sæsongennemsnit: 6.6
Form (Seneste 5 kampe): 6.7
Man of the Match: 10


Blev som den eneste af sydamerikanerne sendt direkte i kamp efter at være landet i Liverpool klokken 4 natten til fredag. Og det kunne ses. Det gule kort er i den billige ende, men det er naturligvis opad bakke, når man så tidligt i kampen hiver en advarsel på at rydde op efter egen fejl. Burde ikke være startet og bør ikke spille 6’er.

7

Dominik Szoboszlai

Sæsongennemsnit: 6.3
Form (Seneste 5 kampe): 5
Man of the Match: 8


Smed ukarakteristisk mange bolde væk i første halvleg, men løste opgaven med bravour, da han i anden halvleg blev rykket ned og vikariere på 6’eren. Lige nu er han vel bedste bud til at udfylde alle tre roller på Liverpool-midtbanen.

5

Curtis Jones

Sæsongennemsnit: 6
Form (Seneste 5 kampe): 6
Man of the Match: 1


Stort set usynlig. Gjorde sig dog heller ikke for alvor negativt bemærket. Og mon ikke hans rolle i højere grad er at spille med håndbremset lidt trukket, når nu han har fået nye legekammerater på midtbanen, der kan stå for det kreative? Jeg tror det.

8

MOTM: Mohamed Salah

Sæsongennemsnit: 6.4
Form (Seneste 5 kampe): 5.9
Man of the Match: 3


Kampens sidste scoring blev ændret til et selvmål, og dermed blev Salah frataget sit assist-hattrick. Han er nu oppe på siden af Matt Le Tissier som den spiller med 19. flest måloplæg i Premier Leagues historie. Det kan diskuteres, om han altid tager den gode beslutning, når han selv skal løbe bolden op i fart. Men hans slutprodukt er ganske enkelt uhyggeligt.

6

Cody Gakpo

Sæsongennemsnit: 6.3
Form (Seneste 5 kampe): 6.8
Man of the Match: 5


Liverpool fik aldrig rigtig gang i de gode løb uden bold, og så bliver hollænderen for let at dæmme op for. Fik åbnet scoringen for Klopps tropper og blev sporenstregs derefter erstattet af Darwin Nuñez. Det var nok den rigtige beslutning.

5

Diogo Jota

Sæsongennemsnit: 6.5
Form (Seneste 5 kampe): 5.9
Man of the Match: 0


Havde Liverpools bedste mulighed i første halvleg, men savede den over mål. Og det var meget symptomatisk for hans kamp. 29 boldberøringer blev det til uden at gøre nogen nævneværdig forskel i de 55 minutter, han spillede – heraf 10 som central midtbanespiller efter pausen.

7.5

Luis Diaz

Sæsongennemsnit: 6.5
Form (Seneste 5 kampe): 6
Man of the Match: 4


Kom direkte ind og sendte det første varselsskud afsted mod Wolves-målet, da han headede snert forbi. Var instrumentel i at bringe energi og fandenivoldskhed i Liverpools presspil og offensive løb. Flest afslutninger (delt med Gakpo og Elliott), næstflest nøgleafleveringer (kun overgået af Salah) og flest tacklinger (delt med Gomez, Quansah og Mac Allister). Det er vist et mere end godkendt indhop.

7

Harvey Elliott

Sæsongennemsnit: 6.8
Form (Seneste 5 kampe): 8.1
Man of the Match: 4


Har mistet sin faste plads på Liverpool-midtbanen, men jeg tror, det kommer ham til gode på sigt at kunne udfolde sig med mindre pres på skuldrene. Endnu et fremragende indhop af en fortsat meget ung spiller.

7

Darwin Nuñez

Sæsongennemsnit: 6.3
Form (Seneste 5 kampe): 5.6
Man of the Match: 0


Var et mareridt at stå over for for Wolves-forsvaret. Der er stadig masser at arbejde med i boldomgangen - brysthøjde er vist nogenlunde bredt anerkendt som en ugunstig højde at søge 1-2-spil i - men hvor bringer han meget power.

UB

Ibrahima Konaté

Sæsongennemsnit: 6.3
Form (Seneste 5 kampe): 3.8
Man of the Match: 2


Kom ind og fik de sidste otte minutter plus det løse, da Quansah måtte udgå med krampe. Ueventful.

UB

Ryan Gravenberch

Sæsongennemsnit: 6.2
Form (Seneste 5 kampe): 6
Man of the Match: 3


Fik debut, da de sidste sekunder skulle løbes af klokken i overtiden. Velkommen til Liverpool!

7

Jürgen Klopp

Sæsongennemsnit: 7.2
Form (Seneste 5 kampe): 8.6


Altså på et eller andet tidspunkt bliver vi jo nok nødt til at snakke om Liverpools dårlige starter og managerens ansvar for dem. Og om der ikke går lidt for meget system for systemets skyld i den, når Gomez bliver bedt om at udfylde Trent-rollen. Og om hvorfor der sidder to nyindkøb på bænken og ser Mac Allister spille med jetlag stående ud af ørerne. Men lad os for nu fokusere på hans evne til at vende kampe fra bænken. Det har ellers været stærkt savnet i store perioder af Klopps regeringstid på Merseyside. Reagerer igen tidligt og rammer plet med sine indskiftninger.KUNNE DU LIDE
INDHOLDET?
BLIV MEDLEM
SÅ KAN VI LAVE
MERE I FREMTIDEN!

SPAR PÅ LIVERPOOL FODBOLDSKOLE
Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log indSome text some message..