BLIV MEDLEM I DAG - SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET
 
BLIV MEDLEM I DAG
SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET

SPAR PÅ LIVERPOOL FODBOLDSKOLE

 

Jürgen Klopp omfavner Andy Robertson efter tyskerens sidste kamp i spidsen for Liverpool
 
Foto: Getty Images ©

KARAKTERER

WOLVES


Liverpool vandt 2-0 i 2023/24-sæsonens sidste kamp, der dog mest handlede om alt andet end resultatet. Jürgen Klopp tog et rørende farvel til Anfield efter næsten ni sæsoner på posten.

Spillerstatistik


7.5

Alisson Becker

Fansenes gns. karakter: 8
Sæsongennemsnit: 6.9
Form (Seneste 5 kampe): 6.8
Man of the Match: 3


Der var ikke meget at lave for Alisson, der næsten kunne gå på tidlig sommerferie efter udvisningen. En enkelt chance skulle han dog være klar på tidligt i kampen, da Hwang Hee-chan fandt plads til en stor mulighed. Den afviste han uden større besvær.

7

Trent Alexander-Arnold

Fansenes gns. karakter: 8
Sæsongennemsnit: 6.4
Form (Seneste 5 kampe): 6.4
Man of the Match: 1


Ansvaret for de offensive indlæg fra højrekanten lå ofte hos Harvey Elliot, og det betød, at Trent rykkede mere bagud og centralt i banen. Herfra formåede han ikke for alvor at sætte aftryk på kampen. Havde to afslutningsmuligheder, men fik ikke ordentligt træf på bolden, og så blev det en af de lidt usynlige indsatser, hvor man dog ikke for alvor har noget at være utilfreds over.

8.5

Jarell Quansah

Fansenes gns. karakter: 9
Sæsongennemsnit: 6.7
Form (Seneste 5 kampe): 7.6
Man of the Match: 2


Sikken sæson det har været for Jarell Quansah. Han har imponeret mig meget, og nu er han også begyndt at bygge mål på sit fine defensive spil. To scoringer på fem dage. Wauw. Han var det rigtige valg som van Dijks makker, da han pt kort og godt er den bedste til jobbet. Man skal naturligvis erstatte Matip i transfervinduet, men jeg håber, at Quansah får meget spilletid i næste sæson.

8

Virgil van Dijk

Fansenes gns. karakter: 8
Sæsongennemsnit: 7
Form (Seneste 5 kampe): 7.3
Man of the Match: 10


Rolig men koncentreret dag på jobbet for vores kaptajn. Han ledte skuden sikkert i havn.

7

Andy Robertson

Fansenes gns. karakter: 8
Sæsongennemsnit: 6.3
Form (Seneste 5 kampe): 7.2
Man of the Match: 1


Der var fart på Robbo i indledningen. Han faldt lidt ud af kampen i de perioder, hvor Liverpool belejrede Wolves' felt, men han fik dog tvunget et par indlæg ind i boksen, når chancen bød sig for vores skotske damptog.

6.5

Wataru Endo

Fansenes gns. karakter: 8
Sæsongennemsnit: 6.2
Form (Seneste 5 kampe): 6
Man of the Match: 0


Havde et fint skud udefra, men ellers var det småt med højdepunkter fra japaneren. Han skulle mest af alt samle bolde op på midtbanen, men manglede hele tiden en smule ro. Både på bolden, men også når Liverpool en sjælden gang i mellem skulle ned at forsvare.

8.5

Harvey Elliott

Fansenes gns. karakter: 9
Sæsongennemsnit: 6.8
Form (Seneste 5 kampe): 8.1
Man of the Match: 4


Endnu en fin assist fra Elliotts venstreben. Det var nok ikke Mac Allister jeg havde regnet med, at han ville ramme, men det betyder knap så meget, om det var den ene eller den anden pande. Elliott har bygget på i denne sæson, hvor han nu tager mange af vores hjørnespark fra højresiden - og også det, der førte til Quansahs mål. Løser sine opgaver i presspillet fint og bruger bolden rigtig godt mellem modstanderens forsvarskæde og midtbane. Midtbanekonstellationen af Endo, Mac Allister og Elliot fungerede rigtig fint i denne kamp.

8.5

MOTM: Alexis Mac Allister

Fansenes gns. karakter: 8
Sæsongennemsnit: 6.6
Form (Seneste 5 kampe): 6.7
Man of the Match: 10


Sikken spiller. Fuld af teknik midt på banen, masser af drive og attitude og så har han slutprodukt. Også med hovedet. Det havde jeg nok ikke regnet med, men han fandt god plads på banen og arbejdede godt sammen med sine midtbanemakkere. Jeg nåede at blive urolig for endnu en skade efter Semedos voldsomme tackling, men det var heldigvis kun Wolves-spilleren, der forlod banen.

6

Mohamed Salah

Fansenes gns. karakter: 6
Sæsongennemsnit: 6.4
Form (Seneste 5 kampe): 5.9
Man of the Match: 3


Det kører bare ikke for Salah. Han prøver det ene og det andet, men der er bare ikke rigtigt noget der fungerer. Skud og driblinger ser besværede ud, hvilket er underligt at se fra en spiller, der plejede at leve af flair. Der kommer til at blive skrevet mangt og meget om hans fremtid de næste par måneder. Det skal blive spændende at se, hvad konklusionen bliver.

6

Luis Diaz

Fansenes gns. karakter: 8
Sæsongennemsnit: 6.5
Form (Seneste 5 kampe): 6
Man of the Match: 4


Diaz har hele sæsonen haft speederen i bund, men jeg havde nok håbet på og regnet med mere slutprodukt. Mod Wolves måtte han se sig afvist af overliggeren på et ellers helt frit mål. Han er en fighter, men der mangler simpelthen skarphed. Det gælder for så vidt hele vores offensiv.

6.5

Cody Gakpo

Fansenes gns. karakter: 7
Sæsongennemsnit: 6.3
Form (Seneste 5 kampe): 6.8
Man of the Match: 5


Der har været et godt opsving i Gakpos form. Havde han dog bare været i denne form tidligere på året, da kampprogrammet var tæt og alle var skadet undtaget ham. Han får spillet Diaz fuldstændigt fri foran et tomt mål og får også sendt et skud afsted tidligere i kampen, men det er nok ikke en kamp han husker længe. Pt. foretrækker jeg Gakpo over Nunez, men der er næppe nogen af dem, der scorer 20+ Premier League-mål i en sæson lige foreløbigt.

6

Ryan Gravenberch

Fansenes gns. karakter: 7
Sæsongennemsnit: 6.2
Form (Seneste 5 kampe): 6
Man of the Match: 3


Indhoppet opsummerede vel hans sæson fint: Virkede 'off', når Liverpool ikke havde bolden, og var usynlig når vi havde den.

6

Conor Bradley

Fansenes gns. karakter: 7
Sæsongennemsnit: 6.8
Form (Seneste 5 kampe): 5.6
Man of the Match: 3


Trods en fin sæson med nogle vildt imponerende indsatser, så kom han ind på et tidspunkt, hvor alle tænkte på sommerferie. Der svar ikke meget at kæmpe for, og det gjorde Bradley heller ikke.

6

Darwin Nuñez

Fansenes gns. karakter: 6
Sæsongennemsnit: 6.3
Form (Seneste 5 kampe): 5.6
Man of the Match: 0


Nuñez fik få og små muligheder, men kunne ikke slutte sæsonen af med en hårdt tiltrængt scoring. Desværre.

UB

Dominik Szoboszlai

Sæsongennemsnit: 6.3
Form (Seneste 5 kampe): 5
Man of the Match: 8UB

Curtis Jones

Fansenes gns. karakter: 7
Sæsongennemsnit: 6
Form (Seneste 5 kampe): 6
Man of the Match: 110

Jürgen Klopp

Sæsongennemsnit: 7.2
Form (Seneste 5 kampe): 8.6


Danke, Jürgen. For mig har det været et privilegie at lære af Klopps kultur og filosofi. Det er naturligvis ikke Wolves-kampen som sådan, der giver Klopp et 10-tal. Det er for alt den fælles historie, han har skabt, og som gør ham til en Liverpool-legende og en personlig helt for mig, Måske får vi nu en træner, der bader os i hæder og ære, medaljer og pokaler, som vi kan være stolte af. Men jeg har været stolt hver dag under Jürgen Klopp. Og ikke mindst tryg. Jeg har set ham få min klub til at blomstre, og det er jeg han evigt taknemmelig for.KUNNE DU LIDE
INDHOLDET?
BLIV MEDLEM
SÅ KAN VI LAVE
MERE I FREMTIDEN!

SPAR PÅ LIVERPOOL FODBOLDSKOLE
Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log indSome text some message..