BLIV MEDLEM I DAG - SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET
 
BLIV MEDLEM I DAG
SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED

 
HER ER VINDEREN AF MÅNEDENS TRØJELODTR...

Kaide Gordon
 
Foto: Getty Images ©

KNAP ET ÅR EFTER: GORDON PÅ VEJ TILBAGE


Kaide Gordon er endelig på vej tilbage i aktion for Liverpool efter 11 måneder på sidelinjen.Vi skal helt tilbage til februar 2022 for at finde seneste opgør, hvor Liverpools unge talent Kaide Gordon var i aktion. Siden da har den 18-årige komet haft skadesproblemer der har holdt ham ude af spillet. Helt specifikt har det været bækkenproblemer, der har stået i vejen for ham.

Nu nærmer vi os dog snart enden for Gordons skadeskvaler fortæller Liverpools U21-træner Barry Lewtas til Liverpool Echo

- Han er ude på banen og løber igen. Tanken er at han skal bygge sig selv op igen og tage det forsigtigt. Han er fortsat spilleberettiget for U18-laget, nogen der viser hvor ung han er.

- Vi må være forsigtige med ham, men alt går efter planen. Forhåbentlig er han tilbage snart, så vi kan bruge ham.

Kaide Gordon
Getty Images © All rights reserved

Gordon rykkede til Liverpool fra Derby tilbage i 2021, hvor han hurtigt imponerede alle i og omkring klubben. Siden er det primært Ben Doak der har brilleret i Gordons fravær som det nye offensive stjerneskud.

Det betyder dog ikke at Gordon er glemt af Liverpools trænerstab. Det fortalte Pep Lijnders tilbage i december måned, da Liverpool var på træningslejr i Dubai. Dengang sagde Lijnders:

- Jeg håber at vi får ham tilbage, uden at lægge pres på knægten. Bare så han ved at vi ikke glemmer ham. Selvom de nye drenge kommer frem og tager store skridt, så kommer vi aldrig til at glemme de "gamle" unge drenge.

Kaide Gordon forventes at komme i aktion igen indenfor nogle uger, skrev The Athletic i søndags, hvor medlemmer af Liverpools stab også fortalte at talentets dedikation og tilgang til genoptræningen har været intet mindre end forbilledlig. 

 

Vil du gerne holde Redmen Family fri for irriterende bannerannoncer og lignende? Så støt op om vores arbejde med et medlemskab.

På den måde får du altid en god læseoplevelse på vores platforme. Meld dig ind lige her!

KUNNE DU LIDE
INDHOLDET?
BLIV MEDLEM
SÅ KAN VI LAVE
MERE I FREMTIDEN!

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED
Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log indSome text some message..