BLIV MEDLEM I DAG - SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET
 
BLIV MEDLEM I DAG
SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED

 
BEKRÆFTET: TRENT TILBAGE FRA SKADE

Darwin Nunez
 
Foto: Getty Images ©

NUÑEZ: JEG VAR OVERLYKKELIG


Darwin Nuñez var jublende lykkelig over sin scoring mod Manchester City i Community Shield - og så taler han i øvrigt spansk med James Milner.Darwin Nuñez har lidt af prisskilt hængende over hovedet og det var noget der hurtigt blev omtalt i den hurtige del af sportspressen. Heldigvis har en række vigtige scoringer hjulpet med at få forstummet den værste bragesnak fra rivaliserende fans og pundits i det britiske.

I et interview med Liverpools hjemmeside fortæller Darwin Nuñez om hvordan han er faldet til i klubben, sine scoringer og tankerne om den nye sæson.

Begyndelsen på tilværelsen i Liverpool er startet godt for den nyindkøbte angriber.

- Det hele er gået rigtig godt. Jeg var først lidt nervøs, siden det hele var så nyt. Det var som at forlade en skole for at begynde på en ny med en masse nye klassekammerater. Det var mere eller indre det samme som det. (...) Du vil gerne forsøge at forstå. Du forstår intet når de taler, men så taler Milner spansk, Thiago og de brasilianske spillere gør også, ligesom Luis Diaz, der også ankom for nyligt, gør det. (...)

Nuñez bliver selvfølgelig også spurgt til sine scoringer i Liverpool-trøjen indtil videre og især scoringen til 3-1 i Community Shield som angriberen ganske tydeligt var lykkelig over

- Da målet gik ind, vidste jeg ikke rigtigt hvordan jeg skulle fejre det. Jeg tog min trøje af og begyndte at fejre det med en masse adrenalin og raseri. Jeg var overlykkelig på det tidspunkt og som altid dedikerede jeg målet til min kone og min søn, lyder det fra Nuñez.

Men har Nuñez så en målsætning for antallet af mål i den kommende sæson? Det har han ikke, fortæller han til klubbens hjemmeside.

- For at være helt ærlig, så sætter jeg mig aldrig den slags målsætninger. Selvfølgelig er det godt og meget velkomment, hvis målene flyder og jeg scorer, men jeg. Jeg sætter aldrig et bevidst mål. Det jeg sigter efter lige nu er at det skal gå mig godt og give alt hvad jeg har for holdet og denne her gruppe spillere. Og i slutningen af sæsonen kan vi løfte et trofæ. Det er det jeg ønsker og hvad alle ønsker her i Liverpool.

Nuñez kan få sin rigtige Liverpool-debut i weekenden, hvor Fulham venter på Craven Cottage i Premier League.

Kampen spilles lørdag kl. 13.30 og vises på TV3+ og Viaplay.

KUNNE DU LIDE
INDHOLDET?
BLIV MEDLEM
SÅ KAN VI LAVE
MERE I FREMTIDEN!

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED
Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log indSome text some message..