BLIV MEDLEM I DAG - SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET
 
BLIV MEDLEM I DAG
SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED

 
BEKRÆFTET: TRENT TILBAGE FRA SKADE

Trent Alexander-Arnold i omklædningsrummet efter sejren i Community Shield 2022
 
Foto: Getty Images ©

TRENT BOR STADIG HJEMME: UNGE SPILLERE HAR OFTE FOR TRAVLT


Det er efterhånden seks år siden, at Trent Alexander-Arnold fik debut for Liverpool. Men selv om den nu 23-årige højreback utvivlsomt allerede har tjent nok til at have til udbetalingen på en bolig af fornuftig størrelse, har han ikke travlt med at flytte hjemmefra. Det fortæller han til CNN.

"Jeg synes, at unge spillere altid forcerer tingene. Man begynder at tjene penge, og så tænker unge spillere, at de som det første skal flytte hjemmefra, have en ny bil, den slags ting", siger han til mediet.

Men når man forlader de trygge rammer, forlader man også de rutiner, der gjorde det muligt at få gennembruddet, mener scouseren.

"Man har sine forældre til at holde en på plads og sikre, at alt er rent og pænt, at tallerknerne ikke hober sig op, og at man kommer hjem til et sundt og rent miljø", lyder det fra Trent Alexander-Arnold.

"Når man bor alene, tænker man 'det kan jeg klare senere'. Og så kommer man ikke hjem fra træning til et rent og sundt miljø. Så jeg har aldrig haft travlt med at flytte hjemmefra. Jeg har altid fået den rigtige vejledning hjemmefra".

KUNNE DU LIDE
INDHOLDET?
BLIV MEDLEM
SÅ KAN VI LAVE
MERE I FREMTIDEN!

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED
Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log indSome text some message..