BLIV MEDLEM I DAG - SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET
 
BLIV MEDLEM I DAG
SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED

 
HER ER VINDEREN AF MÅNEDENS TRØJELODTR...

Klopp og Szobo
 
Foto: Getty Images ©

KARAKTERER

WEST HAM (H)


West Ham kom på besøg på Anfield, og selvom Liverpool for en gang skyld ikke kom bagud, blev slutfacit alligevel det samme. Nemlig en 3-1 sejr til Klopps mandskab. Her er karaktererne fra kampen.

Spillerstatistik


8

Alisson Becker

Fansenes gns. karakter: 7.5
Sæsongennemsnit: 7.4
Form (Seneste 5 kampe): 7.2
Man of the Match: 2


Starter kampen med en verdensklasseredning og lignende den eneste Liverpoolspiller, som var klar fra start. En enkel dårlig aktion, som førte til et unødvendigt hjørnespark, og en scoring imod, som han ikke kunne gøre noget ved. Endnu en flot kamp af brasilianeren, som virkelig er startet sæsonen flot.

8

Joe Gomez

Fansenes gns. karakter: 7.1
Sæsongennemsnit: 6.4
Form (Seneste 5 kampe): 6.1
Man of the Match: 1


Jeg var mildt sagt uforstående over for, at vi endnu engang beder Gomez spille højrebacken lidt, som vi beder Trent om. Han har simpelthen ikke de tekniske færdigheder til at søge ind og blive kampafgørende fra midten. Når det så er sagt, så spiller Gomez en god kamp. Starter lidt sløjt, men spiller sig gevaldigt op. Enkelte gode aktioner centralt i banen men bedst, når han holdt bredden og spillede en mere traditionel back. Måske bedre som back end som centerforsvar?

8

Joël Matip

Fansenes gns. karakter: 7.1
Sæsongennemsnit: 6.7
Form (Seneste 5 kampe): 6.9
Man of the Match: 1


Flot kamp af Joel Matip, som sammen med Van Dijk pakker ellers stærke Antonio fuldstændig sammen. Det gjorde ham godt med en mere defensivorienteret og fysisk stærk Gomez på højre back. Matip er flere gange blevet udfordret, når han skal dække det store rum, Trent ofte efterlader, men i denne kamp kunne han lettere koncentrere sig om at placere sig korrekt og vinde sine direkte dueller. Fik meget ansvar på bolden, og der manglede lidt kvalitet, men det var helt bestemt pil op til Matip.

8.5

MOTM: Virgil van Dijk

Fansenes gns. karakter: 7.5
Sæsongennemsnit: 7.2
Form (Seneste 5 kampe): 8.2
Man of the Match: 5


Der havde været meget snak om West Hams fysisk, dødbolde og Antonios selvtillidsfulde udtalelser inden kampen, men det var Liverpools anfører, som dominerende luftrummet kampen igennem. Både i defensiven og offensiven var Van Dijk brølstærk, og det er da også en vundet duel fra hollænderen, som fører til Jotas scoring. 12 (!) vundne luftdueller i kampen vidner om, at Van Dijk ikke havde tænkt sig at give ved dørene. Kunne måske have gjort mere ved målet, men jeg synes, det er hårdt at give ham skylden for det.

6.5

Andy Robertson

Fansenes gns. karakter: 7
Sæsongennemsnit: 6.1
Form (Seneste 5 kampe): 6.6
Man of the Match: 0


Intensitetsniveauet fejler aldrig noget for skotten, men en gang imellem kunne han med fordel holde hovedet et par grader køligere. Han ophæver et par offsides og begår lidt kluntede frispark, fordi han har fuldt fokus på manden, og alt skal foregå i spurt. Samspillet med Diaz sad heller ikke helt i skabet, men det var ikke kun Robertsons fejl. Ikke venstrebackens bedste kamp, men heller ikke skidt.

7.5

Alexis Mac Allister

Fansenes gns. karakter: 7.5
Sæsongennemsnit: 5.8
Form (Seneste 5 kampe): 5.3
Man of the Match: 0


Med fare for at gentage mig selv, så skulle Mac Allister også lige spilles varm, før det begyndte at klikke. Laver fejlen som fører til Soucek’s store chance i indledningen af kampen, men til Mac Allisters ros, så lader han sig ikke påvirke. Liverpool har sukket efter midtbanespillere, som kan hjælpe med at nedbryde modstanderens forsvar, når det står dybt, og assisten til Nunez var intet mindre end verdensklasse. Der er stadig meget, Nunez skal gøre ved den, men Mac Allister fanger fuldstændig forsvaret på hælene. Ligesom mange andre, kan jeg se på SoMe, så jeg gerne, vi fik flyttet Macca lidt længere frem på banen.

7

Curtis Jones

Fansenes gns. karakter: 7.1
Sæsongennemsnit: 6.5
Form (Seneste 5 kampe): 6.2
Man of the Match: 0


Curtis Jones har fået en noget andet rolle på det her Liverpoolhold, end jeg tror, de fleste havde forestillet sig. Der er mindre kreativitet og underholdning, og mere stabilitet og kontrol. Det er mere Wijnaldum end Coutinho. Det gør Curtis Jones til en svær mand at bedømme, for jeg synes faktisk, at han udfylder dén rolle fint. Han gør uden tvivl rigtig meget af det, Klopp beder ham om. Vi ved dog også, at han har mere offensivt i sit repertoire, og det savner jeg lidt at se.

8

Dominik Szoboszlai

Fansenes gns. karakter: 7.8
Sæsongennemsnit: 7
Form (Seneste 5 kampe): 5.7
Man of the Match: 3


”Hvem er ham den nye flotte?” spurgte min kone, da kameraet zoomede ind på Szoboszlai. Jeg bebrejder hende ikke, for han er uden tvivl også rigtig mange Liverpoolfans’ helt store crush for tiden. Endnu en spiller, som ikke startede fantastisk i denne kamp, men også endnu en spiller, som blev ved. Og ved og ved og ved. Han laver det hårde arbejde, han laver de tekniske firnuligheder, og han binder holdet sammen. Gang på gang tager han den rigtige beslutning på bolden. Han har taget klubben med storm, og lad os da endelig håbe, at det her kun er begyndelsen. Så mangler vi bare, at han får banket et frispark over muren og ind i kassen.

8

Mohamed Salah

Fansenes gns. karakter: 8
Sæsongennemsnit: 6.9
Form (Seneste 5 kampe): 6.3
Man of the Match: 2


13 kampe i træk med enten mål eller assist fra Salah, og han kan med rette bebrejde Nunez, at det ikke blev til begge dele i denne kamp. Som altid når Salah går på banen, så slår han en eller anden rekord. Denne gang blev han den første spiller nogensinde til at være involveret i mål eller assist i 12 Premier League kampe i træk for anden gang. Vinder selv straffesparket, han scorer på, og gav flere gange prøver på sine imponerende evner som playmaker. Jeg savner lidt skarphed i Salahs afslutninger. Vi trænger til at se ham krølle den ind i det lange hjørne. Tottenham-kampen kunne være et fint tidspunkt at gøre det.

7.5

Darwin Nuñez

Fansenes gns. karakter: 7.9
Sæsongennemsnit: 6.8
Form (Seneste 5 kampe): 6.4
Man of the Match: 0


Det overrasker vel ingen, at Darwin Nunez brænder en kæmpe chance for derefter at score på en langt sværere mulighed? Det siger noget om en angriber, som ikke længere lader de brændte chancer påvirke ham på samme måde. Der hvor jeg også ser, at Nunez virkelig har bygget på er i rollen som opspilsstation. Han er blevet meget bedre til at bruge sin fysik med ryggen til mål, og det kommer Liverpool til gode i mange situationer. Blandt andet i opspillet til første mål.

6

Luis Diaz

Fansenes gns. karakter: 7
Sæsongennemsnit: 6.6
Form (Seneste 5 kampe): 6.1
Man of the Match: 0


En af de dage, hvor det blev lidt for mange berøringer og for lidt slutprodukt. Der sker ting og sager, når Diaz kommer på bolden, men nogle gange bliver det også lidt for meget på egen hånd. Det klæder dog holdet, at ham og Salah er så forskellige i deres spillestil, for det stiller altså mange spørgsmål til modstanderens forsvar.

UB

Ryan Gravenberch

Fansenes gns. karakter: 6.1
Sæsongennemsnit: 6.8
Form (Seneste 5 kampe): 7.1
Man of the Match: 2


Stort smil fra hollænderen, da han stod klar på sidelinjen og skulle ind til sin hjemmebanedebut. Kom ind med lidt tiltrængt fysik. Bliver stille og roligt integreret på holdet.

UB

Cody Gakpo

Fansenes gns. karakter: 6.3
Sæsongennemsnit: 6.2
Form (Seneste 5 kampe): 5.7
Man of the Match: 1


Har mistet pladsen til Nunez, men der skal nok blive masser af spilletid til den alsidige hollænder.

8

Diogo Jota

Fansenes gns. karakter: 7.1
Sæsongennemsnit: 6.2
Form (Seneste 5 kampe): 7.2
Man of the Match: 0


Fantastisk instinkt Jota har til at stå de rigtige steder i boksen. Lukker og slukker ballet med scoringen til 3-1. Så kunne han tage glad hjem og spille mere FIFA (Eller hvad det hedder nu).

UB

Wataru Endo

Sæsongennemsnit: 5.7
Form (Seneste 5 kampe): 5.2
Man of the Match: 0


Kom på banen.

8

Jürgen Klopp

Sæsongennemsnit: 7
Form (Seneste 5 kampe): 6.6


Har du ikke set klippet af en glad Klopp, som gadedrengehopper ned til The Kop efter kampen, så søg lige efter den. Det er altså en mand, som virkelig nyder øjeblikket. Skal have knækket koden til at undgå de dårlige starter. Denne gang kom holdet ikke bagud, men det kunne de ligeså godt have gjort. Jeg er som nævnt heller ikke fan af, at vi spiller Gomez i Trents rolle. Det virker som ”system for systemet skyld”, men det lykkedes dog okay i denne kamp, så det kan jeg ikke klandre Klopp. Endnu engang kommer indskiftninger ind og gør en positiv forskel. 17. PL-kamp i træk uden nederlag. Smukt!KUNNE DU LIDE
INDHOLDET?
BLIV MEDLEM
SÅ KAN VI LAVE
MERE I FREMTIDEN!

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED
Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log indSome text some message..