Next
STATS
Transfer Centre 

ACADEMY-REDAKTØR: DET BLIVER SVÆRT MOD ASTON VILLA

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    8 Måned(er) sidenRedmen Familys Academy-redaktør Patrick Pilov spår Liverpools unge drenge en svær opgave mod Aston Villa.
Når Liverpool i aften træder ind på banen mod Aston Villa er det i en noget yngre udgave end man er vant til. Klubben har valgt at stille med et rent ungdomshold mod Aston Villa, da kvartfinalen i Carabao Cup'en ligger klos op ad VM for klubhold, der spilles i Qatar.

Vi har derfor hevet fat i vores Academy-redaktør her på Redmen Family, Patrick Pilov, for at høre lidt nærmere om de unge drenge der skal i aktion i aften.

 

Liverpools unge drenge kommer blandt andet til kampen med en sejr over Salzburg i bagagen. Hvordan gjorde de det mod østrigerne?

Ja, de kommer med en 2-3-sejr over Salzburg, som gør at du er direkte i play-off i Youth League, men det så dog ikke overbevisende ud. Sene scoringer var udslagsgivende for kampen.

Defensivt så det ikke for godt ud, og med tre af de fire spillere der forventes at starte i Carabao Cuppen, så tegner det jo ikke godt. Begge mål der blev scoret ligner fejl fra Ki-Jana Hoever, men det er det ikke. Ved den første scoring kommer han tilbage på banen efter behandling, men det ligner jo at han er ude af position, og på det andet mål, der er det Neco Williams der slipper sin mand.

Til gengæld så det positivt ud oppe foran, på trods af manglende frontfigurer. Hverken Rhian Bewster eller Curtis Jones var med i denne kamp. Harvey Elliott var dog med. Det var ikke hans bedste kamp, men han er jo altid giftig når han er på bolden. Men 2-0 nede efter 65 minutter, så det rigtig sort ud. Elijah Dixon-Bonner fik dog tilkæmpet sig et straffespark, som Elliott eksekverede.

Det andet mål var en vaskeægte perle. Fint kombinationsspil ude på venstre side, mellem James Norris og Leighton Clarkson, ender med et perfekt indlæg i hovedet på Tom Hill, som dirigerer den i kasse - Tom Hill var i øvrigt bedste mand på banen, på dagen.

Det sidste mål kom i overtiden. En lang bold fra Harvey Elliott, op mod Layton Stewart, der var blevet skiftet ind. Han fik kæmpet bolden flot med sig, og kunne lægge den ind foran målet til Jack Bearne, som let kunne prikke den i mål til slutresultatet.

 

Det er noget af en mulighed de unge drenge får her. Er de i stand til at løfte opgaven? 

Det er en kæmpe mulighed de får sig, de unge drenge. Efter at have set, at både Curtis Jones og Neco Williams er rejst med førsteholdet til Qatar, så blev det markant sværere.

Rhian Brewster er også stadig tvivlsom op til opgøret, hvilket man tydeligt kunne mærke ved udskiftningen af Layton Stewart til lørdagens U23-kamp mod Chelsea. Jeg tror han har en rolle at spille i den kamp. Det er en rigtig svær opgave de skal på, det er helt sikkert. Jeg forventer at se en masse vilje og gåpåmod, som vi så det imod Arsenal, men jeg forventer også masser af fejl. Så det afhænger lidt af hvor skarpe Aston Villa er.

Jeg tror sagtens de kan få scoret et mål eller to. Det er talentet helt sikkert til. Vi får også et par dygtige drenge inde på midten, som har en del erfaring, selvom de stadig er en del af akademiet.

Jeg tror de får svært ved at løfte opgaven, men jeg håber det af hele mit hjerte.

 

Er der en særlig spiller du håber kommer i aktion og hvorfor?

Jeg håber at se en spiller som Billy Koumetio. En ung franskmand, som blev 17 år for en måneds tid siden. Han er en ordentlig karl, som besidder en fantastisk ro på bolden. Hans statur og teknik minder utrolig meget om Virgil Van Dijk.

Med Neco Williams afsted med førsteholdet, så håber jeg på at se Ki-Jana Hoever på højre backen, hvor jeg synes han er bedst. I min optik er det en fejl, at han skal castes til det centrale forsvar. Hans teknik og fart er meget mere brugbart ude på backpladsen, specielt med den måde vi spiller på.

Ryger Hoever ud på backen, så håber jeg at se Koumetio i det centrale forsvar, så man kan sige, at det lidt er to i en, som jeg håber på at se. Hoever skal nok spille - jeg synes bare det er ærgerligt at spille ham i det centrale forsvar.

 

Hvilke spillere forventer du dig mest af i opgøret?

Som jeg nævner, så forventer jeg mig rigtig meget af Ki-Jana Hoever HVIS han spiller ude på højrebacken. Det er dog afhængigt at, at han spiller den position.

Så glæder jeg mig til at se Yasser Larouci, som forventes at starte på den modsatte back. En spiller som mange troede skulle have sit helt store gennembrud i denne sæson. Det er det ikke blevet til, og et fuldstændig mislykkedes forsøg på at omskole ham til 9’er har betydet meget plads til unge James Norris på venstrebacken.

De tre spillere jeg forventer mig mest af, er dog Harvey Elliott, Pedro Chirivella og Herbie Kane.

Harvey Elliott, som er det største talent der er på akademiet lige nu, og et af de absolut største talenter i England. Det tror jeg de færreste kan være i tvivl om. Derfor er det også vigtigt, at en spiller som ham stepper op.

Pedro Chirivella og Herbie Kane forventer jeg spiller en hovedrolle, grundet deres alder og erfaring. Herbie Kane havde en fantastisk sæson hos Doncaster i sidste sæson, mens Chirivella ikke har haft den store succes med udlån, men er en dygtig pasningsspiller.

 

Hvad er dit bud på Liverpools startopstilling til kampen? 

Det er jo en sjov og svær opgave jeg bliver sat på her. 

Som jeg har nævnt, så mener jeg, at Chelsea-kampen i weekenden fortæller lidt om en potentiel opstilling. Her manglede nemlig spillere som: Ki-Jana Hoever, Harvey Elliott, Sepp van den Berg og en del flere.

Hvis Rhian Brewster er bare tæt på at være klar, så forventer jeg at han starter på toppen. Lidt i tråd med hvordan hele det her cirkus Carabao Cup fungerer, så vil jeg rigtig gerne lave en startopstilling som jeg håber den kommer til at se ud:

Kelleher
Hoever - Koumetio - VDB - Larouci
Chirivella - Kane
Elliott - Longstaff - Hill
Brewster

Men for en god ordens skyld, så vil mit mest realistiske bud på en opstillinge være:

Kelleher
Boyes - Hoever - VDB - Larouci
Chirivella - Kane - Christie-Davies
Elliott - Stewart - Longstaff

Udover de spillere der er i de to startopstillinger, forventer jeg at se Leighton Clarkson, Jake Cain, Tony Gallacher og Fidel O’Rourke i truppen.

Adam Lewis havde selvfølgelig også været inde omkring truppen, men han er desværre ude med en skade i øjeblikket. Hans dødbolde kunne ellers have været et farligt element at have med i kampen.

 

Og hvad er dit bud på kampens resultat?

Jeg forventer en kamp med gang i den. Jeg forventer desværre også, at det bliver en lidt for stor mundfuld for de unge drenge. Jeg synes et 3-1-nederlag ville være en hæderlig præstation af det hold der stiller op tirsdag. Selvfølgelig håber jeg på en lækker 1-2-sejr, som vi jo har været så glade for i Liverpool i denne sæson.

 

 

 

 

Kampen mod Aston Villa i Carabao Cup'en vises kl. 20.45 på TV3+ og Viaplay

TAGS   carabao cup   ASTON VILLA  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM