Next
STATS
Transfer Centre 
Charlie Adam mener at Kenny Dalglish og Jürgen Klopp minder om hinanden

ADAM: DALGLISH OG KLOPP MINDER OM HINANDEN

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    4 Måned(er) sidenCharlie Adam kan se lighedstegn mellem Kenny Dalglish og Jürgen Klopp. Det fortæller han i et interview.
"Begge lader til at være meget afholdte og åbne overfor spillerne. De lader til at omfavne spillerne." 

Sådan siger Charlie Adam til Stats Perform om sit syn på Jürgen Klopp og Kenny Dalglish. Den skotske midtbanemand mener at der er lighedstegn mellem de to i forhold til hvordan de agerer med spillerne.

"Jeg ved ikke hvordan det er at arbejde med Jürgen, men af hvad jeg ser udefra, så er han en utroligt passioneret mand og hans arbejdsmoral er utrolig. De folk jeg taler med fra klubben siger, at han er ankommer tidligt om morgenen, gør sit arbejde og tager hjem. Han holder det ret simpelt." 

"Han har gode spillere, men man er nødt til at organisere dem, vise dem en vej og være disciplineret i forhold til hvordan man vil spille. Han lader til at have gjort dette og han høster frugterne af det nu. Han er en manager der tager sig af dig, viser dig passion og en smule kærlighed. Det er hvad enhver spiller ønsker og han er simpelthen bare fænomenal"

Charlie Adam, der spillede under klublegenden Kenny Dalglish i Liverpool, mindes hvordan at King Kenny tog sig af ham.

"Jeg var nok bare heldig, at hver dag, da han var manager, ville han komme forbi og tale lidt med mig, sidde ned og spise frokost med mig og sikre sig at jeg var okay."

"Jeg tror måske det har en smule at gøre med, at jeg også er skotsk, hvilket hjalp. Han sikrede sig at alt var okay og det var skønt at være en del af. Bare det at være i hans selskab var fænomenalt."

"Det år vandt vi Carling Cup'en og kom til en FA Cup-finale også, så vi gjorde det okay. Jeg tror det startede en trend for Liverpool havde ikke vundet et trofæ i et stykke tid. Vi var så heldige at det var os, der sikrede os at komme tilbage på det spor, hvor vi vandt trofæer igen og kom i finaler." 

TAGS   charlie adam   jürgen klopp  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM