Next
STATS
Transfer Centre 
John Aldridge langer ud efter 'grådige', 'arrogante' og 'dumme' mennesker

ALDRIDGE: DEM DER VIL ANNULLERE SÆSONEN ER DUMME

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    5 Måned(er) sidenJohn Aldridge har intet til overs for dem der vil annullere Premier League-sæsonen.
Der er tale om dumhed, arrogance og grådighed, når folk taler om at annullere denne Premier League-sæson.

Det siger John Aldridge til Liverpool Echo.

“Dem der siger at Premier League burde blive annulleret på grund af coronavirussen er dumme. De får sig selv til at se dumme, arrogante og grådige ud. Mange af dem burde vide bedre, især dem der styrer klubber."

“Det ser ud til at nogle af dem panikker og det er ikke på grund af fodboldsituationen. Det er på grund af forretningsdelen som jeg tror de er bekymrede for." 

“Det kommer til at være et spørgsmål om tid. Du bliver nødt til at færdiggøre det der er. Det er ikke ud fra et selvisk synspunkt for Liverpool. Jeg mener for alle klubberne, spillerne, fansene og alle lønningerne der er blevet smidt efter at kunne se de her hold. Du kan ikke bare skrotte sæsonen nu. Det ville være vanvittigt i min optik." 

Og Aldridge har da også løsningsforslag med i tasken.

“For at løse problemet må du udvande det længere ude i horisonten. Start på ny med 2021-22-sæsonen eller 2022-23. Det er ligegyldigt hvornår. Der kunne blive fundet en løsning ved at splitte og restrukturere ligaen, især når EM nu er blevet skrottet her til sommer." 

“Hvis fodbold skal bag lukkede døre og for tomme tribuner for at færdiggøre sæsonerne, så må det være sådan. Liverpool-fans vil ikke være begejstrerede, men vi ville acceptere det. Så længe vi får hvad der er vores, for det er vores. Ingen tage det fra os denne sæson." 

“Liverpool har nærmest gjort ligaen til grin. De har været fantastiske. De har gjort ting som andre hold aldrig har gjort før. Manchester City har været gode de senere år, men Liverpool har revet ligaen fra hinanden. Det er så gode vi er. Med afstand det bedste hold, ikke med kort afstand.

 

TAGS   john aldridge  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM