Next
STATS
Transfer Centre 

ALISSON AFVISTE NAPOLI TIL FORDEL FOR LIVERPOOL I 2018

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    9 Måned(er) sidenAlisson Becker kunne i teorien have spillet for aftenens modstander, hvis det var gået anderledes i sommeren 2018.
Alisson Becker har overvundet sin skade fra starten af sæsonen og har nu været i gang igen i et par måneder. Men selvom tilværelsen i Liverpool er god for den brasilianske verdensklassekeeper, så kunne det have set ganske anderledes ud, hvis aftenens modstander havde haft held med deres manøvre i sommeren 2018's transfervindue.

Det fortæller Alisson Becker i et interviews med The Independent.

"Napoli prøvede at afgive et bud på mig. Klubpræsidenten kom til mig, men jeg vidste at det ville sætte mig i en vaskelig situation i Italien, hvis jeg skiftede fra Napoli til Roma. Det er ikke et officielt derby, men der er stor rivalisering mellem klubberne. Jeg beundrer Napoli meget. De har en stærk trup og er altid vanskelige at spille mod, især på hjemmebane." 

Dog nævner Alisson selv, at han på daværende tidspunkt havde besluttet sig for at drage til Liverpool og Premier League. En beslutning ingen af parterne synes at have fortrudt den dag i dag. Især når man tænker tilbage på én bestemt redning sidste år, der sikrede Liverpool avancement fra gruppespillet i Champions League og hvad der skete derfra er nu en af den slags historier man kigger tilbage på med julelys i øjnene.

Aftenens kamp mellem Liverpool og Napoli spilles kl. 21.00. 

TAGS   alisson becker   napoli  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM