Next
STATS
Transfer Centre 
Alisson Becker og Roberto Firmino er tætte venner

ALISSON: FIRMINO HAVDE STOR INDFLYDELSE PÅ MIT VALG

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    7 Måned(er) sidenI et interview fortæller Alisson Becker, at Roberto Firmino havde en stor indflydelse på at han valgte Liverpool.
De sidste par dage har en video med Roberto Firmino og Alisson Becker floreret på nettet. Her bliver de døbt i et bassin til de fremmødtes store begejstring.

Videoen understreger bare endnu engang at deres forhold til hinanden ikke kun er på banen, men også udenfor.

I et interview med Premier Leagues TV-hold taler Alisson Becker varmt om sin landsmand og fortæller, at Firmino havde stor indflydelse på Alissons valg, da han drog mod Liverpool.

"Det er fremragende at spille sammen med Bobby. Jeg kendte ham i forvejen fra landsholdet. Jeg kendte ham på grund af den indvirkning han havde. Han var i Brasilien-truppen før mig. Så blev vi holdkammerater på landsholdet og vi var sammen en masse i landsholdslejrene, til kampene og til forberedelserne til kampene."

"Så kom muligheden for at komme til Liverpool og han havde en stor indflydelse på mit valg. Han talte meget varmt om klubben, han talte om realiteterne for klubben og da jeg ankom kunne jeg se, at det hele var sandt." 

"Vores familier er også blevet tætte. Det er skønt for os. Han er en fyr der er ret meget som mig. Han er afslappet og han er faktisk mere genert end mig." 

"Det er en ære for mig. Ordet der definerer vores relation er 'ære'. Det er en ære at spille sammen med ham." 

TAGS   alisson becker   roberto firmino  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM