Next
STATS
Transfer Centre 

ALISSON: VI NYDER AT VÆRE SAMMEN

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    8 Måned(er) sidenI et interview fortæller Alisson Becker, at Liverpool-truppen virkelig nyder at tilbringe tid med hinanden.
Alisson Becker har for alvor stemplet ind i denne sæson sammen med Liverpools bagkæde. Noget der skyldes hårdt arbejde og et fremragende sammenhold.

Til Liverpool Echo fortæller målmanden om den gode stemning på holdet.

"Vi har allesammen det samme mål. Det er det vigtigste. Vi har ingen forfængelighed i garderoben. Vi nyder at være sammen, vi nyder de øjeblikke vi har sammen."

"(I Qatar) var vi samlet hotellet sammen i nogle dage. Vi nød den tid. Og nej, jeg tog ikke guitaren og spillede for." 

"Vi nød øjeblikkene sammen, talte sammen, grinte, talte om mange ting i livet, men det vigtigste er at vi kan lide at være sammen på banen. Vi kan lide at nyde kampene. Vi kan lide at løbe sammen for at skabe intensitet. Vi ved hvor stærke vi er sammen, så det er det vigtigste for holdet." 

Adspurgt om Alisson havde det svært ved at misse Super Cup-finalen svarede brasilianeren. 

"Ja det er sandt. Det er ikke let at misse en finale på den måde. Du vil altid gerne være med. Som spiller ønsker du at være på banen og gøre det du elsker. Når du misser kampe, misser du muligheder og det er normalt at du er en lille smule trist over det. Min familie og Gud hjalp mig, mens jeg kom mig over skaden."

Og så er der selvfølgelig spørgsmålet om hvordan Liverpools finale mod Flamengo blev opfattet i hjemlandet. Her svarer Alisson:

"Størstedelen af Brasilien støttede Liverpool." 

TAGS   alisson becker  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM