YNWA
KØB BILLET: BOSS TOUR M. JAMIE WEBSTER
Kan købes nu
 


 
Foto: Getty Images ©

ALLAN VENDER HJEM TIL BRASILIEN PÅ PERMANENT AFTALE


Efter 4,5 år og seks udlån skifter 22-årige Allan Rodrigues til Atletico Miniero i hjemlandet.


  • Busk
  • Busk
   9. januar 2020, kl. 12:42
 • Busk
 • Busk
  9. januar 2020På grund af problemer med at opnå en arbejdstilladelse i Liverpool er brasilianske Allan blevet en berejst herre. Hans 4,5 år i klubben har budt på udlån til finsk, belgisk, cypriotisk og tysk fodbold.

Senest var han lånt ud til Fluminense i Brasilien, og nu vender den 22-årige midtbanespiller næsen hjemad på en permanent transfer.

Det er Atletico Miniero, der har sikret sig playmakerens signatur for et beløb, der ifølge Liverpool Echo lyder på £3,2m og en videresalgsklausul på 10%. Liverpool gav i sin tid blot £500.000 for Allan Rodriguez, da han i 2015 blev hentet i Internacional, efter han havde imponeret klubbens scouts til en turnering med det brasilianske U15-landshold.

Brasilianerens kontrakt med Liverpool stod til at udløbe til sommer, men klubben havde muligheden for at udløse en forlængelse på et år yderligere.

Allan nåede ikke at få arbejdstilladelse i England, og stod ikke til at få en. Tilladelserne gives efter et sindrigt system, der bygger på blandt andet hjemlandets placering på verdensranglisten, transfersum, løn, antallet af U- og A-landskampe samt optrædender i ligaer, der giver forskellige point alt efter, hvor prestigiøse turneringerne vurderes at være (nørderne kan læse med fra side 551 HER).

Liverpool havde derfor håbet, at udlejninger til Tyskland samt til klubber, der spillede Europa League, ville give gevinst i længden. Men uden held. Især var seneste sæsons udlejning til Frankfurt i Tyskland meget lidt succesfuldt. Her opnåede midtbanespilleren blot fire kampe i Bundesligaen og ingen i Europa League.

Desuden havde Liverpool håbet, at et godt U20-VM i 2017 ville gøre forskellen, men Brasilien kvalificerede sig ikke.
Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log indSome text some message..