Next
STATS
Transfer Centre 
Fodbolden vender tilbage!

AND NOW YOU'RE GONNA BELIEVE US - AGAIN

Analyser/Blogs

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    2 Måned(er) sidenNu kan vi endelig se frem til Premier League igen.
Endelig kom dagen som Liverpool-fans verden over har sukket efter. Dagen hvor Premier League for alvor fik sat en dato på genoptagelse af sæsonen. For en gangs skyld fik vi en vished om at det hele ikke var spildt eller fortabt - også selvom mange har haft det som deres vigtigste opgave her i tilværelsen, at forsøge at slukke optimismen. Dén mission fejlede.

Nu står vi her. Med visheden om at fodbolden vender tilbage, omend at smitterisikoen og meget andet fortsat kan udvikle sig, men håbet er som bekendt lige så lysegrønt, som det græs Liverpool-spillerne igen skal træde ind på, for at sikre det første mesterskab i 30 år.

Og skulle man have brug for lidt yderligere brændstof til optimisttanken, så kan man glæde sig over dagens udmelding fra de britiske myndigheder om, at man stille og roligt lukker op for at folk kan samles igen. Den britiske genåbningsproces er temmelig langt efter den danske lige nu, men de bevæger sig i den rigtige retning. Det lysner og mesterskabstrofæet glimter i horisonten.

Personligt må jeg jo blankt erkende, at jeg aldrig har oplevet et Liverpool-mesterskab i min livstid. Jeg er under 30 år gammel - lidt endnu - hvilket betyder at jeg aldrig har kunnet prale af den slags. Jeg ved der er mange i samme båd som jeg.

Rundt omkring i de danske hjem kan vi igen finde kamptrøjerne frem fra gemmerne, lægge øllerne på køl og ellers spændt tælle ned til der er dømt action igen. Lige nu er det temmelig uklart hvordan og hvorledes det løber af stablen, men vi er klar. 

Hvor skal kampene spilles? Hvornår spiller Liverpool egentlig? Hvad kommer der til at ske i forhold til afviklingen af kampene? Og hvilke kanaler viser det herhjemme?
Alt dette og meget mere vil vi gøre vores yderste for at informere jer om på vores sociale medier, redmenfamily.dk og i vores app. Vi kan nemlig heller ikke vente med at få svar på de mange spørgsmål. Og indtil vi får det, så kan vi læne os tilbage og nyde at Premier League vender tilbage. 

Jeg tror sgu jeg tyvstarter på øllerne i køleren og tager mig en aftenpils. Og for første gang siden marts smager den faktisk igen af fest og guld.
TAGS   premier league  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM