BLIV MEDLEM I DAG - SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET
 
BLIV MEDLEM I DAG
SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED

 
CARVALHO I FLYVENDE FORM

Anfield
 
Foto: Getty Images ©

ATHLETIC: PREMIER LEAGUE VIL RYKKE TO RUNDER


Ifølge The Athletic pønser Premier League på at rykke to runder, for at alle kan nå at få tilskuere til en hjemmekamp inden sæsonen slutter.



Alle Premier League-klubber skal have muligheden for at få fans på lægterne til en hjemmekamp inden sæsonen slutter, hvis det står til Premier League.

Det skriver The Athletic i forbindelse med at Premier League-klubberne afholder et møde torsdag.

Ifølge mediet overvejer man at rykke den 36. og 37. spillerunde, så alle klubber får mindst én hjemmekamp med tilskuere. Lige nu er skæringsdatoen d. 17. maj og det ville ramme enkelte klubber ift. muligheden for at få op til 10.000 fans tilbage.

 

Flere emner på dagsordenen

Det er ikke kun tilskuerdilemmaet som klubberne drøfter denne torsdag. The Athletic erfarer at op til flere emner er på blokken.Heriblandt en diskussion om hvorvidt der fortsat skal være grønt lys for bettingvirksomheder til at have sponsorater på klubbernes trøjer. Her afventer man en rapport fra de britiske myndigheder vedrørende spørgsmålet.

Også den omdiskuterede Sheldon-rapport om seksuelt misbrug i fodbold, antiracismekampagnen 'No Room for Racism' og en opdatering vedrørende salg af TV-rettighederne til Premier League i det britiske diskuteres i dag. Der er altså rigeligt at tage fat på for Premier League-klubberne midt i landskampspausen.

KUNNE DU LIDE
INDHOLDET?
BLIV MEDLEM
SÅ KAN VI LAVE
MERE I FREMTIDEN!

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED




Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log ind



Some text some message..