Next
STATS
Transfer Centre 
Awoniyi kom galt afsted i weekenden

AWONIYI EFTER UHELD: JEG TAKKER GUD

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    2 Måned(er) sidenTaiwo Awoniyi er dybt taknemmelig for at være sluppet nogenlunde efter et grimt uheld i weekenden.
I weekenden kom Liverpools udlejede angriber, Taiwo Awoniyi, gruelig galt afsted, da Mainz 05 mødte Augsburg i den tyske Bundesliga.

Blot 16 minutter inde i kampen var uheldet ude for angriberen, der stødte sammen med Augsburg-forsvareren Felix Uduokhai. I den forbindelse pådrog Awoniyi sig en alvorlig hjernerystelse og landede samtidig helt forkert efter duellen.

I syv minutter fik han behandling på banen, inden han blev fragtet ud af stadion på en båre. Heldigvis er nigerianeren sluppet med hjernerystelsen og skrækken, selvom det så absolut må være rigeligt for ham.

Til Mainz' hjemmeside udtaler Awoniyi:

"Jeg takker Gud som beskyttede mig i denne situation, og som gjorde det hele muligt for mig i udgangspunktet. Desværre kan jeg ikke hjælpe holdet mod Dortmund, men jeg vil støtte dem uanset hvad. Sammen skal vi give alt for fansene og for at undgå nedrykning." 

Awoniyi fortæller også om hele episoden - eller det han kan huske fra den:

"Det sidste jeg husker er hvordan jeg træffer bolden med hovedet, og så forsvinder alt. Det var svært at genvinde bevidstheden og virkelig "vågne op". Det tog også nogen tid, før jeg kunne huske alt, men jeg har det allerede meget bedre."

 

Awoniyi er en populær spiller i Mainz 05, og klubben er ivrig efter at få lov til at tilknytte ham på fast basis. Det berettede det tyske medie Bild i weekenden.

TAGS   taiwo awoniyi   mainz 05  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM