Next
STATS
Transfer Centre 
John Barnes mener ikke at Liverpool går ubesejret gennem sæsonen.

BARNES: LIVERPOOL ENDER IKKE SOM UBESEJREDE I PREMIER LEAGUE

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    6 Måned(er) sidenJohn Barnes mener ikke, at Liverpool kommer til at undgå nederlag inden Premier League-sæsonen er forbi.
John Barnes er imponeret af Liverpools sæson, men mener at en sæson hvor Liverpool er ubesejrede er urealistisk.

Det siger han til Mirror

Først og fremmest må John Barnes dog rose Klopp for prioriteringerne i januarvinduet.

"De købte Minamino ret billigt, men jeg synes at Jürgen Klopp gjorde klogt i ikke at gå ud og splash the cash bare for at gøre det. De udspillede Barcelona uden Salah og Firmino, men med spillere som Origi, fordi bredden i Klopps trup er stærk i hans nuværende trup. Jeg er ikke fan af at hold altid føler at de skal forstærke sig hver januar. Det lader til at folk ikke forstår, at du ikke behøver 24 superstjerner for at være med og det er der hvor hold falder sammen. Klopp ved hvem hans 14-16 bedste spillere er og der er ingen grund til at spendere ekstra penge bare for at gøre det."

Og så er det endelig at Barnes kommer med sin forudsigelse. En ubesejret sæson bliver det ikke til for Liverpool ifølge Liverpool-legenden.

"Jeg tror de kan gå gennem hele sæsonen ubesejret, men jeg tror ikke det kommer til at ske. Jeg regner med at de taber en kamp, men uanset hvad kommer de stadig til at vinde titlen komfortabelt." 

"Når alt kommer til alt er det ikke vigtigt for Liverpool at gå ubesejret igennem sæsonen. Det er vigtigt at vinde ligaen. Jeg kan ikke se hvordan de skulle tabe til Norwich denne weekend, men de kommer til at blive slået inden sæsonen er forbi og det er fint."

"Det er ligegyldigt hvor godt dit hold gør det for det (Premier League, red.) er en sådan liga, hvor alt kan ske og et chokresultat kan komme mod hvem som helst, toppen eller bunden af tabellen. Jeg kan ikke forudsige hvlke kampe de kommer til at tabe, men jeg tror de bliver slået i denne sæson." 

 

TAGS   john barnes  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM