BLIV MEDLEM I DAG - SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET
 
BLIV MEDLEM I DAG
SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED

 
JOYCE: EDWARDS VENDER TILBAGE

Timo Werner
 
Foto: Getty Images ©

BILD-JOURNALIST I STORT INTERVIEW: TROR WERNER-HANDEL KOMMER TIL AT SKE


I et interview med LFC Transferroom svarer Bild-journalist Christian Falk på mange spørgsmål relateret til Liverpool, blandt andet vedrørende transfersagaen om Timo Werner.



Christian Falk har været citeret en del gange på det seneste herinde. Den tyske Bild-journalist har tydeligvis fingeren på pulsen, når det kommer til transferrelaterede emner i Bundesligaen. 

I et interview med LFC Transferroom fortæller den tyske journalist vidt og bredt om spillere i Bundesligaen som Liverpool har været interesserede i.

 

Først og fremmest spørges han til to unge kometer i den tyske Bundesliga. Der er selvfølgelig tale om Bayer Leverkusens Kai Havertz og Borussia Dortmunds Jadon Sancho. 

"Havertz kunne være en interessant spiller for Liverpool, men hverken hans agent eller Leverkusen nævner Liverpool som en af de klubber der skulle være interesserede. Indtil videre har vi heller ikke noget tegn på at Liverpool skulle have en interesse i Jadon Sancho og hvis Jürgen Klopp virkelig ønskede at hente ham, så ville Dortmund allerede vide det. Klopp ville aldrig forsøge at hente en spiller fra Dortmund uden at kontakte klubben først." 

 

Falk forhøres også om hhv. Marko Grujic og Loris Karius. Her svarer journalisten følgende:

"Marko Grujic' første sæson i Hertha var fremragende. De ville gerne hente ham, men havde ingen penge. Derudover så Grujic sig selv som en Liverpool-spiller i det lange løb. I det andet år af hans udløn har Marko lidt under mange trænerskifter og manglende form. Hertha vil gerne have ham tilbage til hans gamle form. Lige nu er de interesserede, mens Grujic selv ønsker at vende tilbage til England, medmindre han får et klart signal fra Klopp om at han ikke er ønsket." 

I forbindelse med Karius bekræfter Falk, at der har været interesse fra Hertha Berlin, men at den ikke er voldsom. 

“Absolut. Herthas målmandstræner har allerede talt med Karius, men interessen er svag. Lige nu er han ikke den foretrukne kandidat i Hertha. Vi må vente og se hvad der sker." I

 

LFC Transferroom spørger også Falk om Timo Werner. En spiller der længe har været kædet sammen med Liverpool. Her spørges Falk til frikøbsklausulen og om han tror handlen kommer til at ske.

"Ifølge vores informationer, så er frikøbsklausulen på €55 millioner euro og den kan stige til €60 millioner euro, hvis RB Leipzig kvalificerer sig til Champions League. Og ja, jeg tror at denne transfer kommer til at ske. Interessant nok, så har Werner fået et ny Social Media og Marketing-agentur. Chefen for dette agentur er også Jürgen Klopps manager. Werner taler også en masse om Liverpool i offentligheden nu..." 

 

Desuden fortæller Christian Falk i interviewet, at Liverpool holder øje med Borussia Mönchengladbachs Denis Zakaria og Werder Bremens Milot Rashica. Sidstnævnte skulle dog være på vej til RB Leipzig ifølge journalisten.  

KUNNE DU LIDE
INDHOLDET?
BLIV MEDLEM
SÅ KAN VI LAVE
MERE I FREMTIDEN!

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED




Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log ind



Some text some message..