YNWA
KØB BILLET: BOSS TOUR M. JAMIE WEBSTER
Kan købes nu
 


 
Foto: Getty Images ©

BILD: LIVERPOOL ENIGE MED THIAGO ALCANTARA


Ifølge tyske Bild er en handel med Bayern München nært forestående.

Det har været en historie der ikke rigtig ville forsvinde og nu begynder den for alvor at tage fart. Historien om at Bayern Münchens spanske midtbanestjerne Thiago Alcantara har i sinde at skifte Bundesligaen ud med Liverpool og Premier League.

Tyske Bild skriver at Liverpool er blevet enige med Thiago Alcantara og at det herfra er et spørgsmål om hvorvidt Bayern München og Liverpool kan blive enige.

Christian Falk, der er journalist på Bild, skriver desuden at Jürgen Klopp har været i kontakt med Liverpools bestyrelse og gjort det klart for dem, at han ønsker den spanske midtbanemand.

Den 29-årige Thiago Alcantara har været en af profilerne for Bayern München i sine 7 år i klubben. Han blev hentet dertil af den daværende manager Pep Guardiola, der dengang gjorde det klart, at Thiago Alcantara var den vigtigste brik i hans puslespil. Undervejs har Thiago Alcantara dog været lidt uheldig med skader.

Thiago Alcantara er en enormt dygtig spiller der gerne fungerer som playmaker og da også er usvigeligt sikker på bolden. Han er alsidig i sit spil og har det glimrende med bolden i fødderne, hvorfra han gerne skaber chancer og gennembrud i spillet.

Ifølge Bild vil Liverpool betale €25 millioner euro, mens Bayern München kræver i omegnen af €40 millioner euro. Det er uklart om forhandlingerne mellem disse parter er fremskredne eller om de står bomstille. Én ting er dog sikkert. Liverpool kan blive en rigtig dygtig spiller rigere, hvis en handel falder på plads

 

 
Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log indSome text some message..