Next
STATS
Transfer Centre 
Mainz vil gerne beholde Taiwo Awoniyi

BILD: MAINZ VIL GERNE BEHOLDE TAIWO AWONIYI

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    4 Måned(er) sidenMainz vil gerne beholde Liverpools nigerianske angriber
Bundesligaen er i fuld gang og det betyder også at Liverpools udlejede angriber, Taiwo Awoniyi, er i fuld sving med at tørne ud for Mainz. Overfor tyske Bild fortæller Mainz' sportsdirektør, Rouven Schröder, at man gerne vil beholde Awoniyi, såfremt at det er muligt.

Angriberen er startet flot efter fodbolden vendte tilbage i det tyske og det får altså Mainz' til at gå i dialog med Liverpool om muligheden for at beholde ham.

Til Bild siger sportsdirektøren:

"Jeg er meget, meget positiv i forhold til ham. Taiwo har aldrig skuffet os. Han holder altid hovedet højt og har en unik vilje til at forbedre sig. Han er et symbol på hvordan det skal være i holdsport. Vi er i samtaler med Liverpool og alt er åbent. Vi venter på at få færdigspillet de sidste kampe og så får vi at se, hvad der bliver de næste trin." 

Taiwo Awoniyi kom til Liverpool for 5 år siden. Det var tilbagei august 2015 og han har aldrig optrådt for Liverpools førstehold. Tværtimod er det blevet til adskillige lejeophold i FSV Frankfurt, N.E.C. Royal Excel Mouscron (to gange), K.A.A. Gent og nu altså Mainz.

Awoniyis lejeaftale med den tyske klub udløber d. 30. juni, mens Bundesligaen afsluttes tre dage forinden. Det er endnu uvist om han vender tilbage til Liverpool eller om han altså ender i tyske Mainz, når aftalen udløber. Noget kunne dog tyde på, at Awoniyi måske har fundet sin klub for fremtiden, hvis alt altså arter sig.

TAGS   taiwo awoniyi   transfer   mainz 05  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM