Next
STATS
Transfer Centre 

BILD: NU FORHANDLER BAYERN OG LIVERPOOL OM THIAGO

Nyhed

  • Skrevet af Andreas Brøns Riise
    2 Måned(er) sidenIfølge det tyske medie har de to klubber nu taget hul på at finde fælles fodslag om en overgangssum for midtbanespilleren.
Det ser ud til at blive denne sommers helt store transfersaga, og flere journalister har meldt ud, at vi lige så godt kan vænne os til den. Thiago Alcantaras skifte fra Bayern til Liverpool ser ud til at blive en føljeton af de større, som sandsynligvis vil vare helt frem til Deadline Day.

Den seneste udmelding kommer fra journalisten Tobi Altschäffl, der følger Bayern München tæt for mediet Bild. Ifølge ham har de to klubber nu for første gang haft kontakt vedrørende en mulig transfer.

Thiago har et år tilbage af kontrakten, og har indtil videre afvist at forlænge. Dermed er han transferfri næste sommer. Bayerns træner Hansi Flick har udtrykt sin forståelse for, at playmakeren søger nye udfordringer - og har direkte opfordret ham til at finde dem i Premier League.

Klubbens direktør Karl-Heinz Rummenigge har meldt ud, at man er villig til at sælge Thiago for en rimelig pris, og det har de to klubber altså nu, ifølge Bild, taget hul på om de kan finde frem til en fælles forståelse af hvad er. Ifølge samme medie er Liverpool for længst blevet enige med spilleren om hans personlige vilkår.

TAGS  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM