BLIV MEDLEM I DAG - SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET
 
BLIV MEDLEM I DAG
SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED

 
CARVALHO I FLYVENDE FORM

Harvey Elliott, Blackburn
 
Foto: Getty Images ©

BLACKBURN-FAN OM ELLIOTT: 'HARVEY ER BLEVET BEDRE ALL-ROUND'


Vi har sat en skarp Blackburn-fan i scene for at fortælle om os Harvey Elliotts ophold hos Rovers.



Vi hører ofte kun om Harvey Elliott når han scorer eller har lagt en endnu assist i Blackburn, men hvordan går det egentlig for Harvey Elliott helt generelt?

Vi har talt med Mathias Gadegaard som er en del af Blackburn Rovers Supporters Denmark. Selvsamme fanklub har faktisk spillersponsoratet for netop Harvey Elliott i denne sæson for at det ikke skal være løgn. Derfor må netop Gadegaard være den helt rette at tale med om Elliotts præstationer for Rovers.

 

Hvad bidrager Harvey Elliott med til Blackburn som du ser det? 

Harvey passer rigtig godt ind i vores spillestil, som går meget på højt pres, boldbesiddende fodbold og teknisk spil. Han har et enormt stort løbepensum, og en forståelse for konceptet.

Dernæst så har han helt åbenlyst bidraget med både mål og assist, og ligger i skrivende stund på en delt førsteplads på assistlisten. 

Han er en ret moden spiller af sin alder, og han er faldet godt til i truppen fra starten af - særligt sammen med flere af de andre unge spillere på førsteholdet, bl.a. Tyrhys Dolan, som er Rovers’ "egen Elliott". Elliott meldte blandt andet ud i efteråret at han allerede ser Rovers som sit andet hjem efter Liverpool.

 

Er der så noget som Elliott har kæmpet med, mens han har været i Blackburn?

Harvey har stort set spillet fast hele sæsonen, og har generelt vist højt niveau. Han kan dog godt falde ud i kampe hvor vi ikke er det mest boldbesiddende hold. 

Selvom han løber meget for holdet, så fylder han ikke så meget i forhold til fysikken, og han er nok en spiller som har det sværere hos et bundhold end tophold

 

Hvordan har Elliott grebet muligheden for at få en masse erfaring med seniorfodbold hos Blackburn?

Han greb ret hurtigt muligheden i starten af sæsonen, og har generelt været ret stabil i forhold til, hvor ung en spiller han er. Han er løbende begyndt at bidrage med flere assists i sit spil, hvilket er rigtig positivt.

 

Hvad er det for en Harvey Elliott som Liverpool får tilbage efter lejeopholdet?

I får helt klart en spiller tilbage som har fået mere mod på at gøre ekstraordinære ting på banen, men også en spiller som er blevet mere disciplineret når det kommer til at arbejde for holdet. Generelt er han blevet bedre ‘all-round’. 

Med lejeopholdet har han helt klart vist at han som minimum har niveau til toppen af Championship pt., men jeg tror også stadig han vil have godt af endnu et år på lån. Hvis det lån er i Championship er endnu et år hos Rovers oplagt, altså medmindre at vi rykker op via playoff), men det kunne godt være han burde prøves af på lån i Premier League. 

Det ville dog være vigtigt at det er hos en klub som tør give ham chancen som ung spiller, og som spiller positiv fodbold. Jeg tror Elliott ville falde helt igennem hos et hold som spiller defensivt og med lange bolde.


 

Der skal lyde en stor tak til Mathias Gadegaard fra Blackburn Rovers Supporters Denmark for at tage sig tiden til interviewet. 


 

KUNNE DU LIDE
INDHOLDET?
BLIV MEDLEM
SÅ KAN VI LAVE
MERE I FREMTIDEN!

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED




Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log ind



Some text some message..