Next
STATS
Transfer Centre 
Joe Anderson har ombestemt sig

BORGMESTER: MERSEYSIDE DERBY BØR SPILLES PÅ GOODISON

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    2 Måned(er) sidenLiverpools borgmester er klar til at lade kampe blive spillet på både Goodison og Anfield
Man har et standpunkt indtil man tager et nyt. Liverpools borgmester, Joe Anderson, er klar til at lade det forestående Merseyside Derby blive spillet på Goodison.

Det kan The Athletic berette.

Borgmester Anderson vækkede vrede for en måneds tid siden, hvor han mente at sæsonen burde blive afsluttet, men han er tydeligvis kommet på andre tanker siden.

Til The Athletic siger han følgende:

“Vi er et bedre sted nu end vi var for fire uger siden og vi har været i stand til at forklare hvorfor det er så vigtigt at man ikke forsamles udenfor og i nærheden af stadions. Vi har haft muligheden siden for at tale med fansene og klubberne har gjort deres del og fået budskabet ud til fansene om at de skal blive væk. Begge klubber har gjort det ganske klart. Jürgen Klopp har gjort det klart.” 

“Så jeg har ingen indvendinger mod at lade kampene på de to klubbers stadions blive spillet. Både Merseyside Derbyet på Goodison og Liverpools kampe på Anfield”

Nu er det hele op til Liverpools Safety Advisory Group og de lokale politimyndigheder at strikke en plan sammen, mens man afventer grønt lys fra de nationale politimyndigheder.


 

TAGS  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM