YNWA

BOSS Tour Denmark 2021
 
Foto: Redmen Family ©

BOSS TOUR DENMARK 2021 - HANDELSBETINGELSER


Handelsbetingelser ved køb af billet til BOSS Tour Denmark 2021Betingelser gældende for billetkøb til Boss Tour Denmark 2021.


Fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret for købte billetter til Boss Tour Denmark, men vi hjælper dig gerne med at ændre din billet, hvis du har købt billet til den forkerte dag.

 

Aflysning og refundering

I tilfælde af aflysning af Boss Tour Denmark vil du blive informeret om aflysningen pr. email og beløbet for billetterne vil efterfølgende blive refunderet til din konto.

 

Videregivelse af billetter 

Har du købt en almindelig billet til Boss Tour Denmark er du velkommen til at give den videre til en anden, men hverken medlemsbilletter eller Tour Pass kan gives videre, da det er personlige billetter. 

 

Betingelser vedrørende køb af medlemsbillet og Tour Pass

Du skal have et gældende medlemskab af Redmen Family for at kunne købe en medlemsbillet eller et Tour Pass. 

Du kan ikke købe en almindelig billet, melde dig ind i Redmen Family og herefter få refunderet differencen på en almindelig billet og en medlemsbillet. Meld dig ind før dit billetkøb, hvis du vil have billetten til medlemspris.

Til gengæld kan du sagtens melde dig ind og få udleveret et medlemsarmbånd på dagen, der giver dig medlemsrabatter. Ombytningen af armbånd fra almindelig til medlemsarmbånd finder sted ved vores medlemsboder.


Har du yderligere spørgsmål eller har du brug for hjælp?

Kontakt support@redmenfamily.dk 
 
Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log indSome text some message..