Next
STATS
Transfer Centre 

BREWSTER: JEG VIL KÆMPE FOR MIN PLADS I LIVERPOOL

Nyhed

  • Skrevet af Andreas Brøns Riise
    2 Måned(er) sidenDet kribler ikke i den unge angriber efter at blive lånt ud igen, men han vil acceptere, hvis Klopp vurderer, det er det bedste for hans udvikling.
Rhian Brewster fik hul på målbylden som seniorspiller i anden halvdel af denne sæson, hvor det blev til 11 mål i 22 kampe på udlån til Swansea i Championship. Inden da var det kun blevet til ganske få optrædender i pokalturneringerne for Liverpool første halvdel af sæsonen, efter han fik det meste af sæsonen forinden ødelagt af en grim skade.

Med karrieren på ret køl igen er den unge angriber i dag taget med resten af Liverpool-truppen på pre-season-træningslejr i Østrig med ambitionen om at spille for de forsvarende mestre i den nye sæson.

"Allerhelst vil jeg selvfølgelig helst spille i Liverpool i denne sæson. Jeg vil kæmpe for en plads. Hvem vil ikke gerne spille for de forsvarende mestre?", siger han til podcasten The Beautiful Game.

Swanseas manager Steve Cooper nød godt af Brewsters evner som skarpretter i denne sæson, hvor angriberens mål var med til at bringe den walisiske klub tæt på oprykning. Playoff-semifinalen blev dog endestation, da Swansea tabte 1-3 til Brentford.

Cooper har udtrykt interesse i at leje angriberen igen i denne sæson, og skulle Liverpool vurdere, at endnu et udlån er det bedste for hans udvikling, vil Brewster da også acceptere det.

"Hvad end bossen siger, jeg skal, så accepterer jeg det - om det er at blive eller at tage på udlån igen", siger han.

"Det er ikke fordi, man som sådan brænder for at blive lånt ud, men hvis det er det bedste for mig at blive udlejet og få mere spilletid, så gør jeg det. Men realistisk, vil jeg spille for Liverpool. Jeg vil være deres angriber".

TAGS  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM