Next
STATS
Transfer Centre 
Carragher - Spil sæsonen færdig

CARRAGHER: DENNE SÆSON SKAL SPILLES FÆRDIG

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    5 Måned(er) sidenJamie Carragher tænker ikke så meget på Liverpool når han siger, at denne sæson skal spilles færdig. Faktisk er det de mindre hold han har i tankerne.
"Intet er vigtigere end vores sundhed og at slå coronavirussen, men jeg synes ikke at vi skal skjule hvor meget fodbold betyder for os og hvor vigtigt det er i folks liv. Ikke bare for Liverpool-fans, men for alle i hele landet."

Så klar er meldingen fra Jamie Carragher overfor Sky Sports, hvor han giver sin mening til kende midt i disse coronatider.

"Vi ved alle hvor Liverpool var eller er: De var ved at vinde ligaen. De har kun brug for at vinde en eller to kampe. Men hvis ligaen stopper føles det bare ikke rigtigt. Ja, Liverpool får måske overrakt ligatitlen - det er hvad folk siger - men der vil altid være noget der ikke føltes helt rigtigt ved det."

"Men det kommer ikke til at påvirke Liverpool økonomisk eller den 'division' de er i. Hold der rykker ud af Premier League kæmper virkelig for at komme tilbage, så det kunne påvirke dem i fire eller fem år. Hvis Leeds ikke rykker op i denne sæson for eksempel, så kunne det stoppe dem i fire eller fem år og måske ville de da miste deres manager. Hvem ved?"

"Det er derfor jeg siger, at Liverpool ikke er den vigtigste ting. Det er holdene der kommer til at miste store summer i helt andre divisioner. Så denne her sæson bliver nødt til at blive spillet færdig, fordi den påvirker næste sæson, på grund af de europæiske pladser og så videre."

"Uanset hvornår datoen bliver i forhold til at spille fodbold igen, så skal sæsonen spilles færdig. Så må vi være kreative med den næste sæson." 

TAGS   premier league   jamie carragher  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM