Next
STATS
Transfer Centre 

CARRAGHER: INTET MÅ KOMME I VEJEN FOR LIVERPOOLS TITELCHANCER

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    9 Måned(er) sidenJamie Carragher siger, at absolut intet må komme i vejen for Liverpools chancer for at hjemtage ligatitlen for første gang i 30 år.
"Jeg ved at en masse Liverpool-fans ikke vil sige det her, og klubben vil på ingen måde kunne, men intet må komme i vejen for at Liverpool vinder ligaen. Intet."

Sådan indleder Jamie Carragher i et interview med Liverpool Echo, hvor han sætter nogle ord på de prioriteringer som Klopp og trænerstab må foretage den kommende tid.

"Aston Villa-kampen i Carabao Cup? Hvis Liverpool går videre kommer de til at få to semifinaler de skal spille og det kan ikke komme i vejen for at Liverpool vinder ligaen. Det jeg mener er, at Liverpool ikke skal spille nogen fra startelleveren i Carabao Cup. Ikke én. Hvis Liverpool vinder ligaen i år og er i samme position næste år, så ville jeg nok ikke sige det. Så ville jeg sige: 'Vi er Liverpool Football Club og vi skal forsøge at vinde det hele, men fordi det er så lang tid siden, må intet komme i vejen for at Liverpool fortsætter og vinder ligaen." 

Når det kommer til VM for klubhold som finder sted i december siger Carragher:

"VM for klubhold er meget vigtig for mig. En masse mennesker udenfor Liverpool forstår det ikke, men virkelig, det er kæmpe for Liverpool. De har aldrig vundet den før. Tænk at være i stand til at sige, at man er verdensmestre." 

"Liverpool har vundet ligacuppen rekordmange gange og vil få andre chancer igen. Det kan være der går 20 år før vi får muligheden for at blive verdensmestre igen. Så de skal virkelig gå efter den. Hvis man husker tilbage så stillede Klopp med et svagt hold mod Wolves i FA Cup'en, men han stillede også med Dejan Lovren. Lovren fik en forstrækning efter fem minutter. Jeg var vred over at Lovren spillede." 

Og Klopp kan, med et mesterskab, spille sig op på siden af nogle af klubbens helt store koryfæer med et mesterskab, mener Carragher:

"Klopp er allerede en legendarisk figur i Liverpool Football Club for at have leveret Champions League, men hvis han vinder ligaen, så taler vi om Shankly/Paisley-niveau."

"Han ville være manden der bragte ligatitlen tilbage til Anfield. At vinde FA Cup eller Ligacuppen vil ikke gøre nogen forskel for Jürgen Klopp, så for mig handler det om at vinde Napoli-kampen, så kan de nærmest afskrive sidste gruppekamp i Champions League." 

"De kan ikke sige disse ting, men inde på Melwood er jeg sikker på at de taler om de her ting"

TAGS   Jamie Carragher   jürgen klopp   vm for klubhold   Carabao Cup  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM