YNWA
KØB BILLET: BOSS TOUR M. JAMIE WEBSTER
Kan købes nu
 


 
Foto: Getty Images ©

CARRAGHER: JONES OG WILLIAMS KAN SPARE LFC MANGE PENGE


Opblomstringen af både Curtis Jones og Neco Williams kan betyde, at Liverpool muligvis spare en masser penge ved sommerens transfervindue.

I et eksklusivt interview med Liverpool Echo fortæller Jamie Carragher hvordan to af de unge drenge kan ændre Klopps transferstrategi.

"Curtis har virkelig bygget på i denne sæson, men det er jo hvad unge spillere gør. De skal tage springet, men man er aldrig rigtig sikker på hvornår det sker, men de er nød til at tage det, og det ser ud som om han har taget det spring nu.

"Curtis Jones og nogle af de andre unge spillere sætter gang i tankerne hos Jürgen Klopp, om hvorvidt det er nødvendigt at bruge penge i transfermarkedet".

Og selvom Carragher mener, at der nok burde være bedre dækning på back-positionerne, så mener han ikke, at Liverpool skal agere i sommerens kommende transfervindue:

"Vi er ikke så godt dækket ind på back-positionerne - James Milner er der, men han er en 34-årig midtbanespiller. Der skulle nok være en anerkendt spiller på hver af positionerne.

"Men med den måde Neco Williams har spillet på, så ville jeg ikke gå ud og bruge penge på en ny spiller. Man har også Ki-Jana Hoever til at dække samme position.

"Jeg tror de unge drenge kommer til at spare klubben mange penge til sommer".
Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log indSome text some message..