Next
STATS
Transfer Centre 
Jamie Carragher mener at Liverpool har en udfordring når det kommer til kreativitet

CARRAGHER: LIVERPOOL MANGLEDE KREATIVITET

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    6 Måned(er) sidenLiverpool tabte mod Atletico Madrid i går aftes og ifølge Jamie Carragher peger pilen på den manglende kreativitet hos Liverpool.
Den manglende kreativitet var en hæmsko for Liverpool i gårsdagens opgør mod Atletico Madrid, hvis man spørger Jamie Carragher.

Det sagde han til Viasport efter kampen.

"Det var en virkelig frustrerende aften for Liverpool. Vi vidste hvordan Atletico ville spille, Jürgen Klopp vidste det."

"Det den afgørende ting du ikke ønsker i den slags kampe er at indkassere det første mål - så tidligt efter et hjørnespark. Det sker nogle gange, en lille smule held og den bliver rettet af og så kommer de foran 1-0. Liverpool blev ikke for frustrerede, men de var ikke i stand til at skabe noget. De har virkelig ikke den rigtige kreativitet, især på midtbanen. Det har altid været et problem." 

"Men jeg tror i aften (tirsdag, red.) må man bare sige, at Atletico forsvarede sig rigtig godt og det vigtige for Liverpool var at de ikke mistede deres disciplin ved at få et rødt kort. Men også at sikre sig, at kampen endte 1-0 og ikke 2-0."

"1-0 tror jeg stadig giver Liverpool en god chance for at gå videre. Var det endt 2-0 tror jeg Liverpool nærmest havde været ude nu. Så 1-0-sejren fortjente Atletico. De havde de bedste chancer, men Liverpool vil være markant bedre på Anfield." 

 

TAGS   jamie carragher  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM