Next
STATS
Transfer Centre 
Nok er der corona, men Redmen Family ruller videre

CORONAVIRUS: HVAD SÅ NU?

Analyser/Blogs

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    5 Måned(er) sidenI Redmen Family er vi glade for Premier League-klubbernes beslutning om at suspendere ligaen, omend at det giver os et par udfordringer. Her er hvad der kommer til at ske de næste par uger.
Så skete det. Premier League blev tvunget til at tage stilling til den allestedsnærværende coronavirus. Beslutningen er nedslående, men rigtig: Sæsonen er blevet suspenderet indtil d. 4. april. Det betyder, at Liverpool-fans over hele kloden må være foruden Bobby, Robbo og co. det næste stykke tid, indtil videre.

For det er noget nær umuligt at spå om i morgen. Bliver suspenderingen forlænget? Aflyses EM? Kan de finde på at aflyse Premier League? Og hvad med vores længe ventede trofæ? 

Spørgsmålene er mange, og det utaknemmelige og nærmest ulidelige svar på dem alle er: Vi bliver nødt til at være tålmodige. Only time will tell...

Noget vi til gengæld ved med sikkerhed er, at det kommer til at påvirke vores dækning en anelse. Vores nyhedshold har fået at vide, at de har 2-3 ugers fri som minimum, vores podcastudsendelser udskydes måske, da vi skal minimere mødeaktiviteten drastisk, og for at være helt ærlige: Vi mangler sgu noget at skrive om i det daglige lige pludselig, pånær virussens indtog i fodboldengland selvfølgelig.

Her på Redmen Familys hjemmeside samt i vores apps til både iOS og Android vil vi afdække coronavirusforløbet efter bedste evne, men vi kommer unægteligt til at ændre vores dækning generelt de kommende uger. Det betyder ikke at der bliver lige så gabende tomt på vores redaktionelle hylder, som i afdelingen med toiletpapir i din nærmeste Netto. Bare rolig. Til gengæld betyder det at vi kommer til at lægge et redaktionelt snit, hvor vi vejer de officielle udmeldinger tungere end meget andet støj. 

Første skridt bliver en artikel der gerne skulle udkomme lørdag, hvor vi giver det komplette overblik over situationen. Skrevet af 'coronaredaktionen' bestående af overtegnede, Andreas Brøns Riise og Clark James. 

Og alt herefter bliver en blanding af coronavirus, perspektiver på sæsonen indtil videre, quizzer og meget andet godt. Nok kan en pandemi tage vores fodbold fra os, men det betyder ikke, at vi allesammen bare skal glo ind i væggen eller fjerne alger fra plankeværket indtil april. 

Alt du skal vide er, at vi vil gøre vores ypperste for at slå lidt af ventetiden ihjel. Vi håber du har lyst til at være med på vognen.
TAGS  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM