Next
STATS
Transfer Centre 
Curtis Jones i kamp mod Shrewsbury

CRITCHLEY: CURTIS JONES HAR TAGET STORE SKRIDT I DENNE SÆSON

Nyhed

  • Skrevet af Patrick Pilov
    6 Måned(er) sidenI mandags vandt Neil Critchley og hans U23-drenge 6-0 over Sunderland U23-hold i Premier League Cup, og gik derfor videre til kvartfinalen i turneringen.
Målscorerne i kampen var Liam Millar, Joe Hardy med to scoringer, mens anfører, Curtis Jones formåede at lave et hattrick i løbet de sidste otte minutter af kampen.

Efter kampen snakkede Neil Critchley om holdets anfører, Curtis Jones, og han præstation på dagen:

”Jo længere der gik i løbet af kampen, jo mere overrasket ville jeg have været over, at Curtis Jones ikke havde scoret.

”De var alle sammen fantastisk mål, også den med venstrefoden, han kan virkelig også ramme den rent med venstre foden – det var et fantastisk skud.

”Så havde vi den med højrebenet, hvor han skar ind i banen og sendte den op i hjørnet.

”Det var et fantastisk opspil, helt fra kickoff, og var fantastisk spil af Liam [Millar], og så har Curtis bare energien til at blive ved med at tage løb ind i feltet og score. Tre helt fantastiske mål”.

Han fortsatte snakken om Curtis Jones og hans udvikling i denne sæson:

”Han har taget store skridt. Curtis har konsekvent præsteret på højeste niveau i denne sæson, og den næste udfordring for ham nu er, at han skal blive ved med at sætte nye standarder for ham selv, så han ikke nøjes med det han har.

”Det ved jeg dog han ikke vil, han vil have mere. Nu har han fået smag for hvordan det føles og nu vil han have mere af det.

”Curtis ved, at han skal blive ved med at præstere på højeste niveau, hvis han skal have flere chancer på førsteholdet, men jeg er sikker på det nok skal komme”

TAGS   neil critchley   curtis jones  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM