Next
STATS
Transfer Centre 

CRITCHLEY: VI KOMMER TIL AT STILLE ET U19 ELLER U20-HOLD

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    6 Måned(er) sidenNeil Critchley har afholdt sit pressemøde forud for morgendagens FA Cup-omkamp.
Neil Critchley har afholdt sit pressemøde forud for morgendagens FA Cup-omkamp mod Shrewsbury.

Her skal ungdomstræneren stå i spidsen for førsteholdet, der kommer til at bestå af unge spillere.

Vi har samlet de vigtigste citater og uddrag fra pressemødet lige her

 

Om at skulle stå i spidsen for Liverpool på Anfield 

"Det er virkelig utroligt. Jeg troede aldrig det ville ske (at stå i spidsen for førsteholdet, red.) og slet ikke to gange. Jeg ser frem til det der bliver en speciel aften. Unge spillere der kommer til at få en unik mulighed. Jeg håber at de unge spillere kan spille på lige så mange måder som mod Villa, men forhåbentlig gøre det til mere en kamp. Vi får en masse støtte i ryggen og forhåbentlig får vi en stor aften."

 

Om Jürgen Klopps udmelding vedrørende opgøret

"Manageren har gjort det ret klart med sit statement. Han giver både mig, staben og spillerne en helt utrolig opbakning. Jeg kan tale med ham uanset hvornår jeg er i nærheden. Selv når han ikke er til stede, kan hans tilstedeværelse mærkes hos de unge spillere og mig selv." 

 

Om det hold Liverpool stiller med mod Shrewsbury

"Shrewsbury fortjente deres omkamp. De skabte en masse problemer for os. Det er åbenlyst, at vi kommer til at stille med et anderledes hold, men måske er forventningerne anderledes for dem, i forhold til det hold de kommer til at møde. Det er det der gør det til en spændende cupkamp. Der er en smule uvished." 

"Folk siger, at vi er et U23-hold, men det er vi ikke. Vi kommer i bedste fald til at være et U19 eller et U20-hold. Der er altid folk der siger, at unge spillere ikke får chancen i det her land, men i morgen får de en og de har allerede fået en tidligere i denne sæson. Det er det manageren gør muligt." 

 

Om Curtis Jones

"Han gav et godt svar for sig i kampen mod Everton. Troen på sig selv er ikke en af hans svagheder, men det er derfor han er den han er. Han ser frem til kampen i morgen aften, vær ikke i tvivl om det."

 

Om skadessituationen

"Yasser Larouci udgik i sidste uge for U23. Vi har i dag (mandag, red.) og i morgen og finder ud af hvad status på et møde senere i dag. Forhåbentlig bliver han klar, hvis ikke så giver det en mulighed for en eller to andre."

 

TAGS   pressemøde   neil critchley  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM