Next
STATS
Transfer Centre 
Curtis Jones flugter en bold mod mål i sin Premier League-debut

CURTIS JONES: ET ØJEBLIK JEG HAR DRØMT OM

Nyhed

  • Skrevet af Patrick Pilov
    8 Måned(er) sidenCurtis Jones fik sin Premier League debut i gårsdagens kamp mod Bournemouth, da han blev skiftet ind med godt og vel 15 minutter tilbage af kampen, og det er et øjeblik scouseren har drømt om siden han var helt lille.
Curtis Jones har været en del af Liverpools akademi siden U9-holdet og fravalgte i sommers at blive lejet ud, da han troede på han kunne få spilletid for førsteholdet. En beslutning han nok ikke fortryder dagen efter hans debut i Premier League.

Til klubbens hjemmeside siger han:

"Når man er vokset op i lokalområdet, så tror jeg det er alles drøm at spille for sin barndomsklub, og at gøre det mens jeg er så ung er en kæmpe ære, som jeg er utrolig taknemmelig over, og jeg kan ikke andet end takke manageren og hele trænerstaben for at tro på mig.

"Som alle nok kunne se, så var forløb kampen perfekt. Så jeg kunne komme ind og være rolig på bolden og vise hvad jeg kan med bolden.

"Jeg snakkede med Klopp inden jeg skulle på, og han sagde, at jeg bare skulle slappe af og spille mit eget spil, hvilket gav mig den selvtillid jeg havde brug for. Jeg gik bare ud og spillede på den måde jeg plejer at gøre.

"Når man spiller med mange af de unge drenge, som ikke har den erfaring som de her spillere har, så er det altid sværere. I dag gjorde alle de andre omkring mig en lille smule nemmere, og jeg ser frem til at få nogle flere af den slags kampe".

Gårsdagens kamp var præcis 11 måneder efter han fik sin oprindelige debut for førsteholdet, da han var med fra start på udebane mod Wolves i sidste sæsons FA Cup.

Siden da har han fået en start i Carabao Cup-kampen mod MK Dons, mens han kom ind og var med til at vende kampen mod Arsenal, i selvsamme turnering, hvor han også står noteret for sin første assist for klubben.

På akademiet har det set noget anderledes ud. Her har han nemlig været den dominerende skikkelse, og det viser sig da også i statistikkerne, hvor det er blevet til 12 mål og fem assists i 15 kampe.

Senest sad han på bænken i Champions League-opgøret hjemme mod Genk, inden han i går altså fik sine første minutter i ligaen.

Glæden var da heller ikke til at skjule for den lokale knægt, da han tweetede om den store oplevelse efter kampen.

 

TAGS   curtis jones   scouse   academy  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM