Next
STATS
Transfer Centre 

CURTIS JONES: JEG VIL LÆRE AF NEDERLAGET

Nyhed

  • Skrevet af Redmen Family
    5 Måned(er) sidenCurtis Jones vil lære af skuffelsen over Liverpools FA Cup nederlag til Chelsea tirsdag aften. Liverpool blev slået 2-0 af Chelsea i femte runde af FA-cuppen på Stamford Bridge, da mål fra Willian og Ross Barkley afgjorde sagerne.
Efter at have spillet alle minutter af FA Cup kampene før turen til hovedstaden, blev Jones og Neco Williams fra akademiet endnu en gang givet en plads i startelleveren af Jürgen Klopp.
Og selv om Jones følte smerten ved nederlagt, lovede han at bruge oplevelsen - og måden, hvorpå nederlaget fandt sted - som en vigtig lære.

”Det var en fantastisk oplevelse for mig og Neco. Det var mod et godt Chelsea-hold, og jeg synes, vi kæmpede lige til det sidste.
Jeg synes, at vi startede godt, men det var ikke det resultat, vi ønskede, og på det personlige plan er skuffet over ikke at præstere det bedste og over ikke at være gået videre til næste runde.
I en hver stort kamp er det vigtigt, at alle muligheder, du får bliver udnyttet. Vi havde et par chancer i den første halvdel, hvor deres keeper havde tre eller fire store redninger.
De bedste hold straffer dig, ​​det er, hvad der skete i dag.”

Jones havde scoret i hver af de foregående FA Cup-runder og ikke mindst den mindeværdige Merseyside-derby-vinder på Anfield huskes, og blev efterfulgt af en scoring ude mod Shrewsbury.
Scouseren var derefter en del af det ungdommelige hold, der vandt over Shrewsbury på hjemmebane, og hans optræden mod Chelsea var den ottende i sæsonen.
Han gentog både sin taknemmelighed til manageren for den række muligheder på førsteholdet og sit ønske om at tilbagebetale den tro, der bliver vist i ham, når det er muligt.
”Jeg vil bare sige tak, jeg er virkelig beæret. For en ung gut i en så stor klub, at det ikke altid er nemt at få så meget spilletid, som du gerne vil eller i de kampe, som du gerne vil, men manageren har vist mig og resten af de unge gutter stor tillid og tro og forhåbentlig har jeg betalt ham tilbage på en god og ser frem til et par flere kampe.”
TAGS   curtis jones   fa cup  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM