Next
STATS
Transfer Centre 

CURTIS JONES: NÅR GINI SCORER FOR HOLLAND SKAL HAN MOBBES

Nyhed

  • Skrevet af Patrick Pilov
    18 Måned(er) sidenGini Wijnaldum har en helt særlig evne til at dukke op i det store kampe, når Liverpool har allermest brug for ham, men når han er afsted med Holland, så er han ganske målfarlig.

Og det er noget Curtis Jones har bemærket. For Gini Wijnaldum scorede nemlig sit første hattrick for Holland, da han ledte dem an som anfører i deres sidste gruppekamp ved EM kvaltifikationen.

Om Wijnaldums fantastiske statistik for Holland siger Curtis Jones til Liverpoolfc.com:

"Hver gang Gini rejser med landsholdet, så lader han til at score, og i omklædningsrummet sidder han ved siden af mig og Virgil, så jeg griner altid af det", siger Jones og fortsætter:

"Jeg laver altid sjov med ham og siger 'du scorer ikke mange mål for klubben, så hvorfor scorer du altid for landsholdet?'".

Han har dog også store roser om den dynamiske hollænder:

"Gini er en fantastisk spiller og en endnu bedre person, så det er dejligt at se ham spille godt. Alle ved hvad han er i stand til og det tog han ud og viste.

"Han var endda også anfører, hvilket er godt at se, og jeg kan slet ikke vente med at se ham igen, for så skal jeg have lavet lidt sjov med ham. Han er helt sikkert en jeg ser op til som spiller".TAGS   Curtis Jones   gini wijnaldum   liverpool   holland  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM