Next
STATS
Transfer Centre 
Dejan Lovrens coronakonspirationer er tåbelige. Det skriver Daniel Sichlau

DET ER SGU FOR TÅBELIGT, DEJAN

Analyser/Blogs

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    3 Måned(er) sidenDejan Lovrens opbakning til coronakonspirationer- og teoretikere er under lavmålet og bør med rette kritiseres. 
Åh nej. Hvad nu? Fristes man til at tænke efter historierne om Dejan Lovrens ageren på Instagram er blevet afdækket af adskillige medier. Her har kroaten haft ganske meget fart på coronakonspirationerne. Især angrebene på Bill Gates og opbakningen til David Icke er hovedrystende.

Hvor skal man starte? Det at angribe Bill Gates og bakke op om David Icke taler sit eget tydelige sprog. Især når man ser på hvad de forskellige personer gør i kampen mod coronaen. Hvor Gates donerer næsten 700 millioner danske kroner til kampen mod pandemien, så render David Icke rundt og påstår, at 5G-telefonmaster spreder virussen og at jøder står bag den. Tak for kaffe! 

Jeg håber ved Gud ikke at Dejan Lovren bakker op om alt hvad Icke render rundt og siger.

 

At være en del af Liverpool forpligter 

I fredags kunne klubben meddele at en mangeårig medarbejder, Paul Smith, havde mistet livet til coronavirussen. Paul havde arbejdet på stadion i over tre årtier, hvor han gik fra at være safety steward til at være en af dem der tog imod glade og forventningsfulde tilhængere ved Main Stands’ Carlsberg Lounge på Anfield. Et ulykkeligt tab af en virkelig afholdt medarbejder som har ydet et bidrag til klubben.

Coronavirussen er altså kommet uhyggelig tæt på. Ikke bare i klubben, men også i selve Liverpool by, hvor adskillige er blevet ramt. Derfor er det simpelthen for tonedøvt og idiotisk af Dejan Lovren at slå på tromme for alverdens skøre teorier vedrørende pandemien. Især når man fra klubbens side kæmper en brav kamp for at navigere i stormfuldt vejr, så der også kan være et Liverpool F.C. på den anden side af pandemien. Heldigvis er økonomien stærk, men selv giganter har knækket nakken på pandemien. Det absolut sidste man har brug for lige nu er en kroatisk konspirationstilhænger i spillertruppen.

Nuvel. Vi fans forelsker os hovedkuls i de spillere der viser hjertevarme, personlighed og lidt kant. De tænder det lille håb i kroppen om, at den hypermoderne fodboldverden ikke er stukket helt og aldeles af endnu, men stadig rummer gode individer der tænker på fællesskabet og tør have egne holdninger. 

Når man bruger sin platform til at promovere tåbelige konspirationsteorier og støtte op om tåberne bag disse, vælger man også samtidig at sætte sig selv og dermed klubben i uendelig dårligt lys. 

 

Vigtigt spørgsmål presser sig på 

Uden at gå til yderligheder må afsløringerne af Lovrens færden på Instagram alligevel fremkalde et vigtigt spørgsmål:

- Vil Lovren nægte at lade sig vaccinere, såfremt at en vaccine mod COVID-19 bliver klar?

Spørgsmålet presser sig på, da Lovrens udskejelser på Instagram har en bismag af antivax'er over sig. Skulle Lovren nægte er der, for mig, ikke andet for end at kroaten må tømme sin garderobeplads i Liverpools omklædningsrum. Simple as that. Uanset hvor hyggelig hans bromance med Mohamed Salah end måtte være. 

Jeg håber dog at Lovren besinder sig og får lukket ned for konspirationstosserierne så hurtigt som muligt. Om ikke andet, så i hvert fald offentligt. Det ville klæde ham gevaldigt. 

Ingen er som bekendt fejlfri, men vi skal alle være bevidste om hvilke kasketter vi bærer rundt på. Dejan Lovren er repræsentant for en af verdens største klubber. En klub hvor fællesskabet vægter tungt. Han burde simpelthen vide bedre.

Vi har brug for stå sammen i disse måneder. Jeg håber at Dejan kommer på bedre tanker.
TAGS   dejan lovren   coronavirus  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM