BLIV MEDLEM I DAG - SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET
 
BLIV MEDLEM I DAG
SÅ STØTTER DU FÆLLESSKABET

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED

 
KLOPP: HAN ER EN MANAGERS DRØM

Divock Origi, Takumi Minamino
 
Foto: Getty Images ©

PEARCE

DIAZ-KØB KAN BETYDE EXIT FOR MINAMINO OG ORIGI


Et køb af Luis Diaz vil åbne mulighederne for at interesserede klubber kan købe Divock Origi og Takumi Minamino, skriver James Pearce.Alt tydede på at Liverpool ville have et meget stille transfervindue i januar måned, men med mindre end en uge før transfervinduet lukker, har man nu hevet en kanin op af hatten.

Således melder flere velinformerede Liverpool-reportere at et køb af FC Portos 25-årige offensivspiller Luis Diaz er under opsejling. En historie som James Pearce nu også bekræfter.

Ifølge James Pearce fra The Athletic er Liverpool og FC Porto nået til enighed om en pris på 45 millioner euro for colombianske Diaz, mens der vil være små 15 millioner euro i mulige add-ons.

Normalt har det været sportsdirektør Michael Edwards, der har stået for forhandlingerne i transfervinduet, men denne gang er det hans afløser - Julian Ward - der har siddet for bordenden i diskussionerne med den portugisiske klub.

Pearce beretter ydermere at det obligatoriske lægetjek vil finde sted i Argentina denne weekend, da Diaz er afsted med sit landshold i forbindelse med VM-kvalifikationen i de sydamerikanske lande.

 

Kan betyde farvel til Origi og Minamino

Et køb af Luis Diaz betyder dog også at Takumi Minamino og Divock Origi kan nærme sig en afsked med Anfield. Liverpool er således klar til at lytte til bud på de to spillere, såfremt at der måtte tikke noget ind.

På nuværende tidspunkt har Leeds og Monaco begge forhørt sig om Minamino, skriver Pearce, der dog også tilføjer at Liverpool vil kræve i omegnen af 20 millioner pund for japaneren.

Samtidig har Origi tiltrukket sig interesse fra både Newcastle og Atalanta. Belgierens kontrakt med Liverpool udløber egentlig til sommer, men Liverpool har en klausul i kontrakten, der giver dem mulighed for at smide et ekstra år på, såfremt af Origi har spillet en vis mængde kampe.


Støt op om Redmen Familys arbejde med et medlemskab

KUNNE DU LIDE
INDHOLDET?
BLIV MEDLEM
SÅ KAN VI LAVE
MERE I FREMTIDEN!

VIND BILLETTER & TURE TIL ANFIELD HVER MÅNED
Headline is here and everything

Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer
Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer Hej med jer

Log indSome text some message..