Next
STATS
Transfer Centre 
Nu har coronavirussen forsinket Kirkby

ECHO: FÆRDIGGØRELSEN AF KIRKBY SAT PÅ PAUSE

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    5 Måned(er) sidenLiverpool må væbne sig med tålmodighed, da færdiggørelsen af Kirkby er blevet forsinket grundet coronavirussen. Det skriver Liverpool Echo
Det var egentlig meningen at Liverpool skulle rykke fra Melwood til det splinternye og £50 millioner pund dyre træningsanlæg i Kirkby, når sommersolen og juli måned meldte deres ankomst, men det har coronavirussen nu sat en stopper for. 

Det rapporterer Paul Gorst fra Liverpool Echo.

I Storbritannien har man fra myndighedernes side valgt, at kun de mest samfundskritiske funktioner skal være i arbejde de næste tre uger. Det betyder at entreprenørene McLaughlin & Harvey må indstillie byggeriet indtil da.

"Vi kan bekræfte at arbejdet med klubbens nye træningsanlæg i Kirkby er blevet sat på pause indtil videre. Vi vil samarbejde med McLaughlin & Harvey for at lande en ny tidsplan for projektet, når det er trygt og rigtigt at gøre. De involveredes helbred og sikkerhed er vores umiddelbare prioritet." udtaler en talsperson i klubben til Liverpool Echo

Det betyder dog ikke, at Liverpool må træne i Stanley Park, hvis Kirkby ikke bliver klar til tiden. Liverpool kan nemlig benytte sig af Melwood lige så længe de har brug for det, før de flytter til det nye Kirkby. 

TAGS   kirkby  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM