Next
STATS
Transfer Centre 
Premier League kan nærmest ikke aflyses

MEDIER: PREMIER LEAGUE-SÆSONEN KAN NÆRMEST IKKE BLIVE AFLYST

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    4 Måned(er) sidenSå er der endelig lidt mere lys i mørket til de Liverpool-fans der går og er smånervøse for om sæsonen kan blive aflyst.
Det er noget nær utænkeligt, at den nuværende Premier League-sæson bliver aflyst.

Det skriver Liverpool Echo.

For det første skal Premier League-klubberne enstemmigt beslutte en annullering af sæsonen, men herefter skal de også blive enige med FA's ligakomité samt EFL.

Og her er det, at det for alvor bliver svært at aflyse sæsonen, da EFL allerede har meddelt offentligheden at de 72 klubber klubber i Championship, League One og League Two har besluttet sig for at gennemføre den nuværende sæson. Altså må det siges at være noget nær umuligt at forestille sig en aflysning.

Fredag mødes Premier League-klubberne igen til en videokonference for at drøfte de næste skridt i genoptagelsen af Premier League-fodbold.

Senest lyder det fra The Independent, at Uefa og alle de europæiske ligaer på et videomøde i går er nået til enighed om, at ligaerne skal færdigspilles. Det kommer sandsynligvis til at foregå for tomme tribuner, og al snak om at annullere sæsonen "er taget af bordet", skriver onlineavisen.

 

TAGS   premier league  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM