Next
STATS
Transfer Centre 

ECHO: UDLÅN AF BREWSTER KAN BETYDE NY ANGRIBER TIL LIVERPOOL

Nyhed

  • Skrevet af Daniel Sichlau
    17 Måned(er) sidenJürgen Klopp har noget af et puslespil foran sig. Ifølge Liverpool Echo vil et udlån af Brewster betyde at Liverpool skal se sig efter en ny angriber.

Januars transfervindue kan betyde en mindre kabale for Jürgen Klopp, der skal forholde sig til udlån og meget andet.

Ifølge Liverpool Echo vil Klopp se efter en ny angriber til truppen, hvis han vælger at udleje Rhian Brewster.

Om Rhian Brewster og de andre talenters situation ift. eventuelle udlån siger Jürgen Klopp:

"Ja vi må vente og se. Vi kan ikke bare give drengene væk på lån, for vi har bygget denne her trup. Vi har tre langtidsskadede, fire med Paul Glatzel. To af dem var i preseason, to kom senere med Joel Matip og Fabinho."

"Det giver os en 16 mand stor trup og jeg tæller 'børnene' med, men vi kan ikke bare give spillere væk på lån og tro at det er godt for ham. Vi er nødt til at overveje begge situationer. Vi forsøger at finde den perfekte løsning. Nogle gange lykkes det, andre gange ikke."

Brewsters langvarige skade har dog også haft sin indflydelse på angriberens udvikling. Det erkender Klopp, der mener at Brewster ville have været på et helt andet niveau nu, hvis skaden ikke havde ramt den unge angriber.

"Måske er Rhian manden. Når det kommer til alder og erfaring. Var han ikke blevet skadet ville han allerede have været på et andet niveau, men det er situationen og vi tænker kontant på situationen for drengene. Han er meget ung, men det er stadig en smule avanceret, men jeg ved det ikke. Vi træffer ikke beslutninger nu. Hvis vi låner ham ud skal det hundrede procent være til den rette klub."

"De har alle taget skridt her uden at spille Championship-fodbold uge efter uge. De har alle taget store skridt her og Rhians var forsinket på grund af den store skade han havde. Neco Williams, Curtis Jones og Harvey Elliott har alle taget store skridt her uden at spille uge efter uge. Ingen beslutning om udlån er blevet truffet endnu." 

 

Alle spillere på udlån har en chance på førsteholdet

I artiklen som Echo bringer, har Klopp også pæne ord til overs for udlånte Harry Wilson.

"Kan han lykkes? Selvfølgelig. Det er derfor vi lånte ham ud, så han kan tage de skridt.(...) Alle spillere vi har sendt ud på lån har chancen for at blive en del af førsteholdet ellers havde vi solgt dem. Hans skud er verdensklasse, sådan er det. Find mig fem spillere der skyder bedre end ham."

"Det er åbenlyst, men spillet handler om mere og det er derfor han skal forbedre sig. Det er klart. Men som offensivspiller skal du være i forbindelse med andre spillere. Han har det, det er ikke sådan at han ikke har det, men han skal videre til næste niveau. Han har brug for spilletid på højeste niveau og det er derfor vi lånte ham ud til Bournemouth." TAGS   rhian brewster   jürgen klopp   harry wilson   transfer  Flere nyheder
Bliv medlem fra bare 25,- og få en lang række fordele som Liverpool-fan

BLIV MEDLEM